ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ — 08 Απριλίου 2012
  • Views178

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=P44IQXQw_jA[/tube]

Η ένταξη του έργου της Περιμετρικής οδού Καβάλας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ήταν το θέμα της συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαου Γρανά, το Σάββατο 7 Απριλίου 2012, μετά από πρωτοβουλία του υφυπουργού Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη και του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρη Γιαννακίδη, με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων Γιάννη Οικονομίδη.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο πνοής που καρκινοβατούσε για εδώ και πολλά χρόνια και αποτελούσε πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και τον πολιτών, καθώς θα συμβάλει τα μέγιστα στην αποσυμφόρηση του κέντρου της Καβάλας.
Το έργο αναμένεται να αποτελματωθεί καθώς έχει ανοίξει πλέον η διαδικασία της αναθεώρησης του ΕΣΠΑ. Με την εξέλιξη αυτή υπάρχει πλέον η δυνατότητα της ένταξης του έργου της Περιμετρικής Οδού Καβάλας και η επιπλέον χρηματοδότηση που είναι αναγκαία για τη συνέχιση της.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, υπογράμμισε πως «η Περιφέρεια θα αποπληρώσει τη μελέτη εφαρμογής για την κατασκευή του δρόμου που προεκτιμάτε ότι είναι περίπου 700.000 €. Στόχος μας είναι μέσα σε ένα τετράμηνο από τώρα να έχει παραδοθεί η μελέτη και παράλληλα να εντάξουμε την κατασκευή του έργου, με εκτίμηση προϋπολογισμού περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ, στο ΕΣΠΑ».

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments