ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ — 05 Απριλίου 2013
  • Views189

Με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Τεχνικό Επιμελητήριο την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό του κ. Βασίλη Λεμονίδη και το μέλος της Διοίκησης κ. Αλέξη Γκιούλα και το ΤΕΕ από τον Πρόεδρό του Λάζαρου Βασιλειάδη και τις κυρίες Φωφώ Γουναροπούλου και Σοφία Παλαιολόγου, Πρόεδρο και Ταμία του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ν. Καβάλας αντίστοιχα.

Η συνάντηση αφορούσε την αξιοποίηση του “Διόνυσου” στον Άγιο Σίλα, όπου ο Εμπορικός Σύλλογος κατέθεσε προς συζήτηση συγκεκριμένες και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Συμφωνήθηκε να εξεταστούν όλες οι πτυχές του θέματος (χρήσεις, στατικότητα, εσωτερική και εξωτερική αρχιτεκτονική του κτιρίου) και στη συνέχεια οι δυο Φορείς να καταθέσουν κοινή πρόταση προς το Δήμο Καβάλας.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν και άλλες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στην πόλη, σε συνεργασία κάθε φορά με τους αρμόδιους Φορείς.

Συμφωνήθηκε να διατηρηθούν ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας και συνεργασίας  ώστε στο βαθμό που προκύπτουν ώριμες λύσεις για την αγορά και για την πόλη γενικότερα που θα στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην ανακούφιση των πολιτών, να τίθενται έγκαιρα υπ’ όψιν των φορέων και της Δημοτικής Αρχής.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments