ΚΑΒΑΛΑ — 11 Ιουλίου 2013
  • Views294

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας αντιδρώντας στο νέο βάρβαρο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή αποφάσισε την συμμετοχή της στην  24ωρη Γενικής Απεργίας που προκήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. για την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013.

          Οι νέες κυβερνητικές προκλητικές παρεμβάσεις στα εργασιακά, οι διαθεσιμότητες, η κινητικότητα και εν τέλει οι απολύσεις, η ανεργία που έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις, τα νέα χαράτσια που προωθούνται με το νέο φορολογικό, τα συνεχιζόμενα λουκέτα στις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, ο νέος μηχανισμός υπονόμευσης της συλλογικής διαπραγμάτευσης κι όλα όσα έχουν οδηγήσει εμάς τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση και μας έχουν στερήσει βασικά δημοκρατικά δικαιώματά μας, δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα.

          Ας  καταλάβουν επιτέλους Κυβέρνηση και Τρόικα ότι οι εργαζόμενοι:

Είμαστε άνθρωποι και δε θα γίνουμε αριθμοί

          Οι εργαζόμενοι μπορεί να μην έχουν πλέον κανένα περιθώριο οικονομικής αντοχής, έχουν όμως και θα το αποδείξουν, τη δύναμη να ακυρώσουν αυτές τις απαράδεκτες και αντεργατικές πολιτικές. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί όσο εκείνοι που αποφασίζουν, επιμένουν να οδηγούν το λαό στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments