ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 05 Ιανουαρίου 2013
  • Views323

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του Νίκου Σαμαρά, δήλωσε:

«Ο Νίκος Σαμαράς έφυγε πρόωρα και αδόκητα αφήνοντας πίσω ένα τεράστιο κενό. Υπήρξε αθλητής με εμβληματικά χαρακτηριστικά για τη Θράκη, την Ορεστιάδα, τον Έβρο, όντας ο πυρήνας μίας πρωτοφανούς συλλογικής προσπάθειας που τοποθέτησε την Ορεστιάδα στο επίκεντρο του ελληνικού αλλά και του διεθνούς αθλητικού χάρτη.

Ο Νίκος Σαμαράς τίμησε τη Θράκη και την Ελλάδα με τις εκατοντάδες συμμετοχές του στο εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συντελώντας στην αναγέννηση της ελληνικής πετοσφαίρισης και στην διεθνή της καταξίωση.

Μέχρι το τέλος της σύντομης ζωής του ο Σαμαράς υπήρξε υπόδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας, πραγματικό πρότυπο αθλητή από εκείνο το αμάλγαμα που μόνο ο τόπος μας  γεννά. Η παρακαταθήκη του στον Έβρο διατηρείται, ευτυχώς,στις μέρες μας ζωντανή.

Ο ελληνικός αθλητισμός πενθεί. Αποτελεί χρέος μας να διατηρήσουμε την μνήμη του ζωντανή και αιώνια. Στην οικογένεια του μεγάλου αυτού Θρακιώτη αθλητή απευθύνω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments