ΚΑΒΑΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 21 Αυγούστου 2012
  • Views226

Σε μια ακόμα πρωτοβουλία για την ανακούφιση των συμπολιτών μας προχωράει η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας, καθώς με σχετική ανακοίνωση που ανήρτησε στο ιστολόγιό της, ενημερώνει ότι από σήμερα (μετά τις 6 το απόγευμα) μέχρι και την Παρασκευή, θα βρεθεί στην κεντρική πλατεία της Καβάλας και θα προχωρήσει στην συλλογή σχολικών ειδών και τροφίμων με στόχο την διανομή τους σε άπορες οικογένειες. Είναι η τρίτη χρονιά που η Πατριωτική Κίνηση συλλέγει σχολικά είδη, ωστόσο για πρώτη φορά συγκεντρώνονται και τρόφιμα.

Η ανακοίνωση γράφει τα εξής:

Έλληνες αδελφοί μας …..
Όπως τις δύο προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος θα συγκεντρώσουμε σχολικά είδη, αλλά καθώς κρίνεται επιτακτική ανάγκη θα συγκεντρώσουμε και τρόφιμα. Οι συγκεντρώσεις αυτές συνεχίζουν να γίνονται εφόσον η δική σας συμμετοχή μας το επιτρέπει. Μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι οι εκδηλώσεις μας αυτές έχουν στεφτεί με απόλυτη επιτυχία, καθώς μόνον πέρυσι οι συμπολίτες μας βοηθήσανε πάνω από 70 οικογένειες. Όχι μόνον στην πόλη μας, αλλά και στην Δράμα και την Χρυσούπολη.
(Αν και για εμάς επιτυχία θα ήταν να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να βρεθούν Έλληνες σε τέτοια ανάγκη.)
Έτσι, αυτό που δεν είναι ικανή να πράξει η πολιτεία, το πράττουν οι πολίτες της.
Θα θέλαμε να τονίσουμε πως ΔΕΝ είναι ντροπή να ζητήσετε βοήθεια. Είμαστε οι φίλοι, οι αδελφοί, η οικογένεια, το αίμα σας.
Έτσι λοιπόν …
Θα βρισκόμαστε στην κεντρική πλατεία της Καβάλας μας από τις 21 έως και τις 24 Αυγούστου. Παρακαλούμε όλους σας όπως βοηθήσετε με τρόφιμα μακράς διαρκείας αλλά και διάφορα σχολικά είδη. Έτσι θα πετύχουμε δύο στόχους. Πρώτον, τα Ελληνόπουλα δεν θα λιποθυμούν από την πείνα στο σχολείο και δεύτερον δεν θα τους λείψει τίποτα από τα σχολικά τους είδη.
Τα τρόφιμα και τα σχολικά είναι αυστηρώς όπως και κάθε φορά, από Έλληνες και μόνον για Έλληνες.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments