ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 28 Φεβρουαρίου 2013
  • Views262

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=Cf4Se5-ULpc[/tube]

Συνελήφθησαν, πλησίον του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης Ορμενίου Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 76 και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή λαθραίων φυτοφαρμάκων στη χώρα. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο δράστες, εντόπισαν διάφορες συσκευασίες και δοχεία με φυτοφάρμακα, τουρκικής προέλευσης, τα οποία εισήγαγαν λαθραία, από τη Βουλγαρία, στη χώρα μας. Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν:
• 3 πλαστικά δοχεία, που περιείχαν συνολικά 41 λίτρα φυτοφάρμακο
• 12 πλαστικές συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 2.670 γραμμάρια φυτοφάρμακο
• Ένα (1) Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Συνελήφθησαν, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, δύο (2) ημεδαποί, μία 33χρονη και ένας 43χρονος, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων και αντίσταση – απείθεια αντίστοιχα.Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, σε κατάστημα, συνέλαβαν την 33χρονη προσωρινά υπεύθυνη, διότι είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, έξι (6) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με απαγορευμένο τυχερό παίγνιο (ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ), επιτρέποντας, ανά πάσα στιγμή, τη διενέργεια του στο κοινό.Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο κατάστημα, ο 43χρονος, παρεμπόδισε την είσοδό τους, προβάλλοντας αντίσταση, αρνούμενος παράλληλα να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους. Σημειώνεται ότι ο 25χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.
Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν:
• Έξι (6) ηλεκτρονικοί υπολογιστές
• Τέσσερις (4) ηλεκτρονικές συσκευές
• Το χρηματικό ποσό των 1.090 ευρώ

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments