ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 22 Απριλίου 2013
  • Views184

Συλλήψεις μετά από ποδοσφαιρικό  αγώνα στη Δράμα

Συνελήφθησαν, στο γήπεδο της Δόξας Δράμας, στα πλαίσια διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 41, 21 και 16 ετών, για κατοχή και ρίψη κροτίδων σε ποδοσφαιρικό αγώνα, κατά παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού. Συγκεκριμένα, κατά την είσοδο των φιλάθλων, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον 21χρονο, εντόπισαν στην κατοχή του, τρεις (3) κροτίδες, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Μετά το τέλος του αγώνα, συνελήφθησαν οι άλλοι δύο (2) δράστες, διότι κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα, είχαν απορρίψει εντός του αγωνιστικού χώρου πέντε (5) κροτίδες. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Συνελήφθη 56χρονος για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη σε χωριό της Δράμας, ένας 56χρονος, κατηγορούμενος για καλλιέργεια φυτών κάνναβης. Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 16 φυτά κάνναβης, ύψους από 5 έως 10 εκατοστών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Κατασχέθηκε περισσότερο από ένας τόνος οστράκων στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης από αστυνομικούς, τρείς γυναίκες και πέντε άνδρες, ηλικίας από 19 έως 66 ετών, κατηγορούμενοι για λαθρεμπόριο οστράκων. Συγκεκριμένα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης Φερών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο 47χρονους δράστες, να μεταφέρουν, με το αυτοκίνητο τους 1.006 κιλά όστρακα (τελίνες και αχιβάδες), χωρίς να κατέχουν τα απαιτούμενα παραστατικά, καθώς και άλλους τρεις από τους δράστες, ηλικίας 19, 37 (άνδρες) και 39 (γυναίκα), να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και να προπορεύονται από το φορτηγό με τα όστρακα. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι τρεις δράστες στο προπορευόμενο αυτοκίνητο, λειτουργούσαν σαν προπομπός, προς αποφυγή αστυνομικών ελέγχων, ενώ την παραπάνω ποσότητα από όστρακα, την παρέλαβαν από αλιευτικό καταφύγιο, στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.
Επίσης προέκυψε ότι, οι άλλοι τρεις δράστες, ηλικίας 51, 45 (γυναίκες) και 66 (άνδρας), εισήγαγαν παράνομα, μέσω θαλάσσης, την προαναφερόμενη ποσότητα οστράκων, την οποία στη συνέχεια μετέφεραν στο συγκεκριμένο αλιευτικό καταφύγιο. Κατά την διάρκεια των ερευνών, εντοπίσθηκαν, στο αλιευτικό καταφύγιο, οι άλλοι τρεις δράστες και συνελήφθησαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

 

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments