ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 04 Ιουλίου 2013
  • Views187

«Συζητάμε, αλλά ο χρόνος τελειώνει» διεμήνυσε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, σε συνέντευξή του στον Βήμα 99,5. Ο Καψής εξέφρασε την άποψη ότι η πλειονότητα των υπαλλήλων θέλει να βρεθεί λύση, αλλά, όπως είπε, υπάρχει πρόβλημα «από τις γνωστές δυσκαμψίες συνδικαλιστικού και πολιτικού χαρακτήρα».

«Θα προσπαθήσω μέχρι τέλους να πετύχω την εξεύρεση λύσης, αλλά υπάρχει η απόφαση του ΣτΕ και δυστυχώς πολύ σύντομα θα πρέπει να βρεθεί άλλη λύση αν δεν μπορέσουμε να τα βρούμε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο ύψος των αποζημιώσεων των εργαζομένων ο κ. Καψής δήλωσε ότι είναι δίκαιο να λάβουν αποζημίωση ως απολυμένοι, βάσει του Ενιαίου Μισθολογίου και γι΄ αυτό προωθείται σχετική τροπολογία στη Βουλή.

Στο ερώτημα πόσο σύντομα θα εκπέμψει πρόγραμμα η δημόσια ραδιοτηλεόραση, εφόσον υπάρξει συμφωνία με τους εργαζόμενους, ο κ. Καψής απάντησε ότι ίσως είναι «υπόθεση ωρών».

Όσον αφορά στο προσωπικό που θα στελεχώσει τη νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση, ο υφυπουργός ανέφερε ο αριθμός των υπαλλήλων θα προκύψει από τη μελέτη αναδιοργάνωσης, η οποία θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, αλλά «ασφαλώς θα είναι λιγότεροι (σ.σ. οι εργαζόμενοι) από σήμερα».

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments