ΚΑΒΑΛΑ — 24 Ιουλίου 2012
  • Views350

Προς συγχώνευση οδεύουν οι δύο φορείς που διαχειρίζονται το Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας. Μετά από καθυστέρηση αρκετών μηνών, το αρμόδιο υπουργείο απάντησε θετικά στο ερώτημα της διοίκησης για την εκκίνηση των διαδικασιών για την απορρόφηση του φορέα που κατασκεύασε το βιοτεχνικό πάρκο, δηλαδή την ανώνυμο εταιρία βιοτεχνικό πάρκο Α.Ε. από τον φορέα που το διαχειρίζεται, δηλαδή την ανώνυμη εταιρία Επιχειρηματικό Πάρκο Καβάλας. Το υπουργείο έκρινε, ορθά, ότι δεν έχει κανένα απολύτως νόημα η ύπαρξη δύο ανώνυμων εταιρειών για τον ίδιο λόγο, για τις οποίες δαπανάται άσκοπα δημόσιο χρήμα, αφού άλλωστε το κατασκευαστικό έργο έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο η απαντητική του επιστολή είναι αρκετά ασαφής, καθώς πετάει το μπαλάκι για την συγχώνευση στην διοίκηση της ΒΙΟΠΑΚ ΑΕ. Σε κάθε περίπτωση ότι στη νέα εταιρία που θα δημιουργηθεί οι φορείς που συμμετέχουν στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας Α.Ε., θα συμμετέχουν με το ίδιο ακριβώς ποσοστό, δηλ. Η περιφερειακή ενότητα Καβάλας με 51%, ο Δήμος Καβάλας με 29%, το Επιμελητήριο Καβάλας με 20%.

Ακούστε τι είπε για το θέμα αυτό, στην εκπομπή του ENA CHANNEL ΑΝΑΛΥΤΗΣ, ο πρόεδρος του ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος.

[mp3_embed playlst=”http://videotex.gr/ixoi_analitis/23_07/ANALITIS_MAKIS_PAPADOPOULOS_23_07.mp3″ colors=”#900345″ id=”1″ nums=”1″]

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments