ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 16 Ιανουαρίου 2013
  • Views146

Ο Άντονι Γκράντι, ο οποίος υπέπεσε (ως γνωστόν) σε πειθαρχικό παράπτωμα στο παιχνίδι της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με τον Άρη, το περασμένο Σάββατο, ζήτησε συγνώμη μέσω γραπτής δήλωσης που απέστειλε στα γραφεία της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και υπάρχουν σκέψεις να του δοθεί μία δεύτερη και τελευταία ευκαιρία.

“Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη, από τον προπονητή, τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους της καβάλας για την συμπεριφορά μου στον αγώνα του Σαββάτου. Ο προπονητής με στήριξε και σε αγώνες που δεν έπαιξα καλά και η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη παρά τις στιγμές έντασης και πίεσης σε έναν αγώνα.

Ο πρόεδρος και εγώ ξέρουμε τι έχει κάνει για μένα, και η συμπεριφορά μου έδειξε αχαριστία στο πρόσωπο του, ειδικά απέναντι στους συμπαίκτες μου αισθάνομαι άσχημα γιατί κάνουμε μια κοινή προσπάθεια και μοιραζόμαστε ώρες προπόνησης για την προσπάθεια της Καβάλας.

Θα ήθελα να επιστρέψω στην ομάδα, αλλά καταλαβαίνω και σέβομαι οποία απόφαση τους, ήταν πολύ άσχημο αυτό που έκανα, και πάλι συγνώμη ζητώ από τον προπονητή μου”, τόνισε ο Γκράντι στην γραπτή του δήλωση.

Πηγή: sport24

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments