ΚΑΒΑΛΑ — 12 Απριλίου 2013
  • Views152

Ο ανυποχώρητος  αγώνας των κατοίκων της Χαλκιδικής βρίσκεται αντιμέτωπος με την ολοένα και πιο άγρια καταστολή από την πλευρά της κυβέρνησης, η οποία για μια ακόμα φορά υπηρετεί πιστά τα συμφέροντα των εταιριών, που μπροστά στα κέρδη τους, θεωρούν αναλώσιμα υλικά, όχι μόνο φύση και περιβάλλον αλλά και τους ίδιους τους ανθρώπους!

Παρά τις αθρόες και τυφλές προσαγωγές (ακόμα και ανήλικων παιδιών), την παράνομη και πολλές φορές βίαιη λήψη DNA, την ρίψη δακρυγόνων μέσα σε χωριά και σε σχολεία, την στοχευμένη παραπληροφόρηση από πολλά ΜΜΕ και, βέβαια, το πρόσφατο τρομοσόου, με την νυχτερινή εισβολή αστυνομικών και τις συλλήψεις πολιτών, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, εκατοντάδες άντρες, γυναίκες και παιδιά δεν κάνουν βήμα πίσω, συνεχίζοντας δυναμικά στον δρόμο της αντίστασης και του αγώνα.

Είμαστε δυναμικά, αποφασιστικά και ανυποχώρητα στο πλευρό τους. Καταγγέλλουμε την τρομοκρατική-κατασταλτική επιχείρηση που εξελίσσεται στην περιοχή, καθώς και τις διώξεις, με κατασκευασμένες κατηγορίες, στους αγωνιζόμενους κατοίκους.

Αντίσταση – Αλληλεγγύη – Αξιοπρέπεια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Σάββατο 13/4, στις 6.00 το απόγευμα, στην πλατεία Καπνεργάτη

(φώτο αρχείου)

 

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments