ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 03 Μαΐου 2012
  • Views185

Στο MEGA channel εμφανίστηκε η Υπ. Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ κα. Μαρία Χατζηκωνσταντίνου που υπερασπίστηκε με θέρμη, ισχυρό λόγο και επιχειρηματολογία το πρόγραμμα αλλά και τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού σε σχέση με ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας και συμμετοχής σε αυτήν με προϋποθέσεις του ΛΑ.Ο.Σ αλλά και την κατάργηση του υπάρχοντος μνημονίου με όρους που προτάσουν το εθνικό συμφέρον και τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας.
Έπειτα παραβρέθηκε στην ομιλία του Κου. Γεώργιου Καρατζαφέρη προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ ,η οποία έλαβε χώρα στο Porto Palace στην Θεσσαλονίκη. Εκεί τον υποδέχτηκε πλήθος κόσμου με χειροκροτήματα και επευφημίες που στο πρόσωπο του αναζητούν ένα νέο ισχυρό πολιτικό ηγέτη.

Επίσκεψη της κ. Χατζηκωνσταντίνου στην Ν. Πέραμο

Λίγες μέρες μείνανε…για να γίνει επιτέλους ΕΡΓΟ δηλώνει η Κα. Μαρία Χατζηκωνσταντίνου, όπου με “”επαναφορτιζόμενες’’ τις “μπαταρίες” της επισκέφθηκε την Τετάρτη 2 Μαΐου την παραλία της Περάμου και εκεί άκουσε τα παράπονα του επιχειρηματικού κόσμου, για το φαύλο γραφειοκρατικό φορολογικό σύστημα, που εμποδίζει την οποιαδήποτε επανεκκίνηση της ανάπτυξης και της παραγωγικότητας του τόπου.
Αυτό που συμπερασματικά αποκόμισε η ίδια με τη λήξη του προεκλογικού της ΑΓΩΝΑ και γνωστοποιώντας στον ΚΑΘΕ ΕΝΑ πολίτη το καινούργιο της μεν, ΓΕΜΑΤΟ ΘΕΛΗΣΗ και αποφασιστικότητα ξεκίνημα δε, είναι η πλήρης αποδοχή της από τον Καβαλιώτη ΟΛΟΥ του νομού, δίψα του για ενημέρωση και αν μη τι άλλο ΣΑΦΕΙΣ διευκρινήσεις στα προγράμματα και τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και πολύ περισσότερο της ίδιας.
Την Πέμπτη 3 Μαΐου η παρουσία της κυρίας Χατζηκωνσταντίνου στο MEGA και στην εκπομπή ‘’η ώρα της κάλπης’’ με οικοδεσπότη τον κ. Αντώνη Φουρλή χαρακτηρίζεται ως επαρκής, αφού οι απαντήσεις που έδωσε σε καίρια ζητήματα είναι αυτές που ο Καβαλιώτης και γενικότερα ο Έλληνας περιμένει από ένα ειλικρινή και νέο πολιτικό, που έχει τη δύναμη και το σθένος να τον εκπροσωπήσει στη Βουλή.
Ταυτόχρονα το επιτελείο της βρισκόταν στο Νότιο τμήμα του νησιού της Θάσου όπου επισκέφθηκαν τα χωριά του Πρίνου, Λιμένα, Λιμενάρια, Θεολόγο, Ραχώνη και Ποτό με τον συνυποψήφιο της Κο. Βασίλειο Πλιάτσικα.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments