ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 31 Ιουλίου 2013
  • Views749

Στο ψυχιατρείο του κορυδαλλού ο μητροκτόνος από τα Κιμμέρια.

Στην ψυχιατρική κλινική των Φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο μητροκτόντος των Κιμμερίων.
Ο δράστης του φόνου της μητέρας του θα παραμείνει προφυλακισμένος στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού καθώς, όπως είναι γνωστό, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς του από τη σύλληψη μέχρι σήμερα τυγχάνει της υποστήριξης από το οικογενειακό του περιβάλλον.
Την τραγικότητα της υπόθεσης μαρτυρούν σημαντικές παράμετροι της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φόνος της μητέρας του που έπασχε από καρκίνο, πριν από μερικές εβδομάδες, σημειώθηκε ενώ ήταν στο μέσο βαριάς φαρμακευτικής αγωγής. Μάλιστα, επειδή η αλλαγή της αγωγής, λίγες μέρες πριν το φόνο, του είχε προκαλέσει επιθετικότητα και διάφορα προβλήματα, ανέμενε την επιστροφή του γιατρού του για να του αλλάξει την αγωγή !
Όπως είναι γνωστό, ο εργαζόμενος της ΣΕΚΑΠ, παντρεμένος με παιδιά, είχε να αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας και στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον ενώ η ψυχολογική του κατάσταση είχε επιδεινωθεί λόγω της αβεβαιότητας στον εργασιακό του χώρο και ενώ παρέμενε σχεδόν απλήρωτος για αρκετό καιρό.

Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή για τη διακίνηση 11 λαθρομεταναστών

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, σε παρέβρια περιοχή του Διδυμοτείχου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 31χρονος αλλοδαπός διακινητής, υπήκοος Ιράκ, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας έντεκα μη νόμιμους μετανάστες με δέκα από τους διακινούμενους να είναι υπήκοοι Ιράκ και ένας υπήκοος Συρίας.

Ειδικότερα, από την ομάδα αστυνομικών, που έχει συγκροτηθεί στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, εντοπίσθηκε, σε παρέβρια περιοχή του Διδυμοτείχου και συνελήφθη ο 31χρονος, διότι καθοδηγούσε πεζός, στο εσωτερικό της Χώρας, τους έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας.

Print Friendly

Share

About Author

Θόδωρος

(0) Readers Comments