ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΞΑΝΘΗ — 18 Μαρτίου 2013
  • Views173

Στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου, με αφορμή την πρόσφατη καταδίκη του . Το θέμα του ρεπορτάζ ήταν οι επίορκοι υπάλληλοι και ρεπορτάζ, εμμέσως, εξέφρασε έκπληξη για το γεγονός ότι ο Δήμαρχος καταδικάστηκε επειδή δεν έθεσε σε αργία επίορκο υπάλληλο, παρόλο που δεν του κοινοποιήθηκε η απόφαση του Εφετείου, όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

Πιο συγκεκριμένα, στη δήλωση που έκανε ο Δήμαρχος Τοπείρου ανέφερε ότι είχε θέσει τον υπάλληλο σε αργία μόλις αυτός καταδικάστηκε, ότι στη συνέχεια το Πειθαρχικό Συμβούλιο τον επανέφερε στη δουλειά μέχρι τη δίκη του σε δεύτερο βαθμό και ότι όταν καταδικάστηκε τελεσίδικα, η απόφαση του δεν του κοινοποιήθηκε ώστε να ενεργήσει νόμιμα.

Όπως είναι γνωστό πρόσφατα ο Δήμαρχος Τοπείρου καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελιοδικείο Ξάνθης για παράβαση καθήκοντος με ποινή φυλάκισης και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Η ποινή αυτή είναι πιθανό ότι θα θέσει τον ίδιο σε αργία και, όπως λέει και το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, θα περιμένει το δεύτερο βαθμό «για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας».

Παραπλήσια περίπτωση με καθυστέρηση κοινοποίησης απόφασης εντοπίστηκε και στο Μεσολόγγι, σύμφωνα με τον ίδιο ρεπορτάζ.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments