ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 13 Μαΐου 2013
  • Views106

Στον εισαγγελέα Πολυγύρου αναμένεται να οδηγηθούν στις 12.00 οι τρεις γυναίκες από τα χθεσινά επεισόδια στις Σκουριές καθώς οι προσαγωγές τους μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Η μια εκ των τριών γυναικών κατηγορείται ότι εξύβρισε τον επικεφαλής αστυνομικό, ενώ μάλιστα φέρεται να δάγκωσε 3-4 αστυνομικούς. Παράλληλα δόθηκε εντολή να συλληφθούν και οι άλλες δύο, οι οποίες προσπάθησαν να απελευθερώσουν την άλλη γυναίκα.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου που πυροβόλησε κατά των αστυνομικών με κυνηγετικό όπλο.

Επίσης για σήμερα ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, στην οποία οι κάτοικοι θα κατήγγειλαν ως παράνομες τις εργασίες της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός». Ωστόσο, μετά τις χθεσινές εξελίξεις η συνάντηση  είναι στον αέρα και είναι άγνωστο αν θα πραγματοποιηθεί.

Συνολικά εννέα άτομα,οκτώ αστυνομικοί και μία διαδηλώτρια, τραυματίστηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη Χαλκιδική. Τέσσερις αστυνομικοί που τραυματίστηκαν από σκάγια κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη θέση Καρατζά μεταφέρθηκαν χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Οι τρεις εκ αυτών πήραν εξιτήριο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ ο ένας που έφερε βαρύτερα τραύματα, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του, διακομίστηκε στο νοσοκομείο 424 στη Θεσσαλονίκη.

Νωρίτερα χθες το μεσημέρι παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Πολυγύρου σε τρεις αστυνομικούς και σε μία διαδηλώτρια που τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων στις Σκουριές και στη θέση Καρατζά της Χαλκιδικής όπου από το πρωί συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της περιοχής ζητώντας να σταματήσουν οι εργασίες της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» τις οποίες χαρακτηρίζουν παράνομες. Ενώ ένας ακόμη αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά λίγο αργότερα στη θέση Καρατζά.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments