ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ — 28 Δεκεμβρίου 2011
  • Views163

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Ήβη Αδάμου θα εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision τη Κύπρο! Και πλέον έρχεται η ώρα να επιλεγεί και το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η νεαρή τραγουδίστρια…

Στις 6 Ιανουαρίου λοιπόν, ημέρα Παρασκευή, θα γίνει από το επίσημο site του ΡΙΚ – www.cybc.com.cy (καθώς και από το site γνωστής στη Κύπρο εταιρείας τηλεφωνίας που είναι χορηγός της Ήβης στη Eurovision), η πρώτη μετάδοση των τριών υποψήφιων τραγουδιών της Κύπρου. Ένα από αυτά θα επιλεγεί και θα το ερμηνεύσει η Ήβη στον ημιτελικό της φετινής Eurovision.

Από τις 9 Ιανουαρίου, τα τρία τραγούδια θα παίζονται και στα ραδιόφωνα, ενώ στη Λευκωσία θα γίνει συνέντευξη τύπου όπου θα παρουσιαστούν οι συντελεστές των τραγουδιών.

Στις 25 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ζωντανή εκπομπή στο ΡΙΚ1 (στις 9 το βράδυ), όπου η Ήβη Αδάμου θα ερμηνεύσει τα τρία τραγούδια και με ταυτόχρονη ψηφοφορία κριτικής επιτροπής αλλά και τηλεψηφοφορία, θα επικρατήσει το καλύτερο!

Για τα τρία τραγούδια, το μόνο που γνωρίζουμε για την ώρα, είναι οι τίτλοι τους: “La la love“, “You don’t belong here” και “Call the police“.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=s-nnm2qBQQM[/tube]

Πηγή:

http://www.musiccorner.gr

Print Friendly

Grexit στη… Eurovision

Grexit στη… Eurovision

Μάιος 11, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments