ΔΡΑΜΑ — 01 Απριλίου 2013
  • Views278

Ο Δήμος Δράμας συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στην διεθνή καμπάνια καθαρισμού «Let“s do it«. Η καμπάνια ξεκίνησε για 1η φορά το 2008 στην Εσθονία με την ονομασία «Let’s do it» και είχε σαν στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια. Από τότε το «Let’s do it» έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως και πλέον μία φορά κάθε χρόνο πολίτες από όλο τον κόσμο καθαρίζουν τις πόλεις τους περνώντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλτρουισμού για το περιβάλλον αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

       Στόχος του Δήμου στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής αυτής προσπάθειας  είναι να δημιουργηθεί μία κοινή προσπάθεια από όλους τους δημότες για τον καθαρισμό της πόλης μας και συγχρόνως να ενεργοποιηθούν εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, επιχειρήσεις σχολεία και άλλοι φορείς, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε να διατηρήσουμε τον Δήμο μας καθαρό.

     Ημερομηνία της κοινής δράσης έχει οριστεί η 14 Απριλίου 2013 και στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όλες οι Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, οι σχολικές μονάδες, οι πολιτιστικοί σύλλογοι, και συλλογικοί φορείς.

      Όσοι συνδημότες μας και φορείς θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή ή να ενημερωθούν για τα σημεία καθαρισμού μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2521350664 με τον κ. Δημήτρη Μαυρίδη και κ. Κώστα Βλάχο.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments