ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 18 Μαΐου 2013
  • Views171

Ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 30 ετών για τη δολοφονία αστυνομικού στις ΗΠΑ εκτίει ο αδελφός του 20χρονου Cirino Schrijver που μαχαίρωσε 20 φορές ένα 11χρονο αγόρι στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της ολλανδικής εφημερίδας «De Telegraaf», ο αδελφός του 20χρονου, Lorenzo Schrijver, συνελήφθη στις 2 Μαΐου 2007 στην Πενσυλβανία για συνενοχή σε δολοφονία και καταδικάστηκε σε κάθειρξη μεταξύ 30-60 ετών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Lorenzo Schrijver ζήτησε τότε συγγνώμη για τις πράξεις του από την οικογένεια του θύματος, πριν του ανακοινωθεί η ποινή. «Ήμουν δειλός. Ελπίζω να μπορέσω να διδαχθώ από αυτή την εμπειρία», φέρεται να είπε.

Όπως υποστηρίζει η μητέρα του 20χρονου ανιματέρ, ο γιος της είναι αυτιστικός, σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της στην ολλανδική εφημερίδα Hart van Nederland. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η μητέρα του νεαρού κλόουν δήλωσε επιφυλακτική για την απόφαση του γιου της να παραμείνει στην Κρήτη και να εργαστεί στο ξενοδοχείο, στο οποίο διέμεναν όταν έκαναν διακοπές στο νησί.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments