ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 21 Μαΐου 2013
  • Views289

Σε κάθειρξη 14 ετών καταδικάστηκε πρωτόδικα για εμπορία ναρκωτικών ο γνωστός ηθοποιός Φράνκο Αλφόνσο. Ο ηθοποιός είχε και στο παρελθόν φυλακιστεί για δυο μήνες όπου αφέθηκε ελεύθερος.

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο του, Θανάση Πλεύρη.

Διαβάστε τι είπε:

Καταδικάστηκε χθες για εμπορία ναρκωτικών για 250 κιλά χασίς . Η πρόταση της εισαγγελίας ήταν για ισόβια , αλλά τελικά του δόθηκε η ποινή των 14χρόνων με το ελαφρυντικό του «προτέρου εντίμου βίου» . Για 250 κιλά χασίς, η συγκεκριμένη ποινή θεωρείται καλή, αλλά ο Αλφόνσο είναι αθώος. Αυτό είναι κάτι που το πιστεύω εγώ και η συνάδελφος Βασιλική Δόσπρα με την οποία έχουμε αναλάβει την υπόθεση. Μάλιστα, αθώος υποστηρίζει ότι είναι και ο Φράνκο.

Ο ίδιος επιθυμούσε να είναι στην αίθουσα του δικαστηρίου σε όλη την διαδικασία και ακόμα όταν άκουσε την εισαγγελία να προτείνει ισόβια , η επιθυμία του ήταν να παραμείνει μέχρι το τέλος. Το δικαστήριο ξεκίνησε στις 18 Απριλίου με συνεχόμενες συνεδριάσεις και ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ. Προς το παρόν βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει η μεταγωγή του στις φυλακές. Ο Αλφόνσο είναι μεσίτης φρούτων και υπάρχουν κάποιες συνομιλίες από τις οποίες φαίνεται ότι έκανε εμπορική δραστηριότητα . Σε ένα από τα φορτηγά με τα φρούτα αλλά σε άλλη χρονική περίοδο που δεν ήταν παρών ο Αλφόνσο μπήκαν μέσα τα ναρκωτικά. Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο έκρινε ότι ο Αλφόνσο ήταν συνεργός αυτών των ανθρώπων. Εμείς θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία γιατί η φόρτωση των ναρκωτικών έγινε σε χρόνους που δεν είχε καμία απολύτως σχέση ο Αλφόνσο και από τους διαλόγους δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Ωστόσο, είναι σεβαστή η πρωτοβάθμια απόφαση, αλλά πιστεύουμε ότι βρίσκεται ένας αθώος στην φυλακή.

Franko-Alfonso-300x200

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments