ΕΒΡΟΣ — 30 Ιουνίου 2012
  • Views1099

Με ανάρτηση στη «Διαύγεια» δημοσιοποιήθηκε η περίληψη της διακήρυξης του έργου: για την Κατασκευή του Περιφερειακού Δρόμου Αλεξανδρούπολης, όπως αυτή εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο στις 20 Ιουνίου. Η περιφερειακή οδός, προϋπολογισμού 8.900.000 ευρώ με ΦΠΑ, είναι συνολικού μήκους 2,75 χιλιόμετρα και θα ξεκινά από τη Λεωφόρο Μάκρης καταλήγοντας στην οδό Γιαννούτσου, ,ενώ θα συνδέεται άμεσα με το εσωτερικό οδικό δίκτυο της πόλης μέσω ισόπεδων κόμβων. Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του έργου είναι 3 χρόνια από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Τρίτη 28/8/2012 ώρα 10:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής. Συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν από το Τμήμα Συγκοινωνιακών, Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στη Λεωφ. Δημοκρατίας 306, μέχρι 22/08/2012 ώρα 15:00. .

Ο περιφερειακός της Αλεξανδρούπολης με μήκος 3 χιλιόμετρα θα ξεκινά από τα εργατικά του ΕΟΤ και θα καταλήγει στη Γιανούτσου, ενώ εκτιμάται ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν Φεβρουάριο του 2013 και θα ολοκληρωθεί το 2016, δήλωσε, μιλώντας στον Sferikos 99,3, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Χρήστος Γερακόπουλος.
Το έργο κόστους 9 εκατ. ευρώ δημοπρατήθηκε και ήδη έχει συγκροτηθεί ομάδα 4 μηχανικών του δήμου που θα παρακολουθεί την εξέλιξη του. Ο κ. Γερακόπουλος περιέγραψε την διαδρομή που θα ακολουθήσει η οδός και τόνισε ότι θα αποτελέσει ένα δαχτυλίδι που θα περιβάλει τον κυρίως αστικό ιστό της πόλης, δίνοντας λύσεις στο κυκλοφοριακό και άλλη πνοή στην Αλεξανδρούπολη. 

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments