ΞΑΝΘΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 28 Απριλίου 2012
  • Views204

Ως αιτία του κακού και της καθοδικής πορείας της Χώρας είναι ο άκρατος λαϊκισμός που επικράτησε στην Ελλάδα, ειδικά μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες, αναφέρει ο Ν. Ανδρουλάκης μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας (3η θέση), ο οποίος βρέθηκε στην Ξάνθη.

Σκοπός όπως είπε ίδιος ήταν να προετοιμαστεί ο λόγος και οι επαφές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου το Σάββατο στην Κομοτηνή.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές της Ξάνθης, Π. Σγουρίδης, Δ. Σαλτούρος, Μπαράν Μπουρχάν και η κυρία Καπζά Φατμέ. Ο Δ. Δόντζος απουσίαζε.

Δεν μπορεί να μπει πήχης, ανέφερε, για το εκλογικό αποτέλεσμα σε μία προσπάθεια η οποία είναι ζωντανή.

«Εμείς ευελπιστούμε στο καλλίτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Στην συνέχεια ανέφερε ότι το ψηφοδέλτιο της Ξάνθης είναι πολύ δυνατό και ελπίζουν στο καλλίτερο αποτέλεσμα.

“Θα προσπαθήσουν να πείσουν τους πολίτες να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ και ο λόγος είναι ότι η Χώρα είναι σε μία πολύ δύσκολη θέση.”

Αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν κατά το παρελθών αλλά, σημείωσε, το ΠΑΣΟΚ έχει πρόγραμμα και βαδίζει σε μία δημιουργία ισχυρής κυβέρνησης ώστε να συνεχίσει την προσπάθεια που είχε ξεκινήσει και ως Υπουργός Οικονομικών.

Ακολούθως ανέφερε ότι η Χώρα οδηγήθηκε εδώ που οδηγήθηκε γιατί υπερίσχυσε ο λαϊκισμός ιδιαίτερα μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες: «Αυτός ο λαϊκισμός έφερε την Χώρα στο ΔΝΤ. Αν είναι λοιπόν να καταδικάσουμε τον λαϊκισμό αυτόν, στηρίζοντας έναν νέο χειρότερο από αυτόν το θεωρώ λάθος και για την Χώρα και για τους πολίτες. Πιστεύω ότι πρέπει να στηρίξουμε τον ορθό λόγο και σχέδιο οδικό χάρτη για να πάει η Χώρα μπροστά και αυτό φαίνεται ότι δεν υπερισχύει στην ΝΔ. Ο Αρχηγός της ΝΔ θέλει ισχυρή Κυβέρνηση ΝΔ ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει αυτοδύναμη Ελλάδα».

[EasyGallery id=’ΑνδρουλάκηςΞάνθη’]
Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στην Ξάνθη

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments