ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ — 22 Μαρτίου 2013
  • Views114

Η αναταραχή στον τραπεζικό τομέα, είναι ίσως παράγοντας που προκαλεί στασιμότητα στις εξελίξεις αυτές τις μέρες, όπως και το γεγονός ότι ακολουθεί ένα κρίσιμο Σαββατοκύριακο. Από την πλευρά τους οι εταιρίες εμφανίζονται επιφυλακτικές σε εκτιμήσεις για το ύψος των προσφορών που έχουν κατατεθεί και τους όρους που θα ισχύσουν στην τελική εκτίμηση της επιτροπής αξιολόγησης των προσφορών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσφορές δεν έχουν κοινή διατύπωση ώστε με την ανάγνωση των αριθμητικών δεδομένων να προκύψει η υψηλότερη ή η συμφερότερη προσφορά. Κατά δεύτερο λόγο, στην τελική κατακύρωση του πλειοδότη που θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο, το μείζον ζήτημα είναι ο όρος για την έγγραφη συμφωνία της ΣΕΚΕ για τις δικές της μετοχές, ως προαπαιτούμενο, στοιχείο στο οποίο υπερτερεί έναντι όλων η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη. Οι εκτιμήσεις διίστανται καθώς από την πλευρά της Συμβούλου Πώλησης Deloite φέρεται να έχει υπάρξει εκτίμηση ότι ενδεχομένως αυτό να μην ισχύει απόλυτα. Όμως η πλευρά της ΑΤΕ και του Ειδικού Εκκαθαριστή επιμένει ότι πρόκειται για απαραίτητη προϋποθεση και, άρα, επηρεάζει αποφασιστικά τη διαδικασία υπέρ του ομογενούς επιχειρηματία, φέρνοντας σε δεύτερη μοίρα το ύψος των προσφορών. Σε κάθε περίπτωση ο ρόλος της ΣΕΚΕ για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, είναι θεμελιώδης και η εμπλοκή της ικανή να καθοδηγήσει την τελική επιλογή.

Σε ακόμα 5 προϊόντα τα οποία διαθέτει η επιχείρηση «Χούτος Catering ΑΕ», βρέθηκε DNA αλόγου από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΦΕΤ, ο οποίος ζήτησε την άμεση απόσυρση από την αγορά.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τα προϊόντα, που παράγονται από την εταιρεία «Τ&Τ Foods ΑΕ» για την επιχείρηση «Χούτος Catering ΑΕ»:

• Κατεψυγμένο σουτζουκάκι Μ. Κ., 80g, ημερομηνία λήξης 12/2/20/14, χαρτοκιβώτια των 4kg (ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό > 25%)
• Κατεψυγμένες κοτομπουκίτσες 25g, ημερομηνία λήξης 7/1/2014, χαρτοκιβώτια των 3 kg (ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό >10% & <25%)
• Κατεψυγμένο σνιτσελάκι Μ. Κ., 130g, ημερομηνία λήξης 13/2/2014, χαρτοκιβώτια των 3 kg (ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό 50%)
• Κατεψυγμένο σνιτσελάκι Μ. Κ., 130 g, ημερομηνία λήξης 7/12/2013, χαρτοκιβώτια των 3 kg (ανιχνεύτηκε DNA αλόγου σε ποσοστό <1%)

Στην δενδροφύτευση – περίφραξη του αρχαιολογικού χώρου Τούμπας Σιταγρών, συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιάννης Ξανθόπουλος. Η δενδροφύτευση έγινε στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας και οργανώθηκε από τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Σύλλογο Σιταγρών. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Άγγελος Λύσσελης, η διευθύντρια του Αρχαιολογικού Μουσείου Δράμας κ. Βασιλική Πουλιούδη, μαθητές και κάτοικοι της περιοχής.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=F1XkuiPbYUc[/tube]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments