ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 05 Ιουλίου 2013
  • Views184

Φάμπρικα αναβάπτισης δημοτικών αστυνομικών σε αστυφύλακες με οργανικές θέσεις στήνεται κάτω από το μανδύα της κινητικότητας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργείται ανασφάλεια σε ολόκληρη τη Δημόσια διοίκηση. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης που φέρουν έντονο προεκλογικό άρωμα προκάλεσαν ήδη την έντονη αντίδραση της ΔΗΜΑΡ μέσω του Δημήτρη Χατζησωκράτη ο οποίος δηλώνει χαρακτηριστικά ότι “συνιστά εξευτελισμό της έννοιας κινητικότητα”.

«Κινητικότητα σημαίνει να μπορέσει να λειτουργήσει πραγματικά η δημόσια διοίκηση, να μπορέσει να φτιαχτεί η δημόσια διοίκηση με αξιολογήσεις και μετακινήσεις όπου υπάρχει ανάγκη. Δεν είναι δυνατόν, η κυβέρνηση υποτασσόμενη στις πιέσεις της τρόικας για να της  παραδοθούν 12.500 ονοματεπώνυμα  μετακινούμενων, να χρησιμοποιήσει   το «τρικ» της μεταφοράς ολόκληρης της δημοτικής αστυνομίας  στην ΕΛ.ΑΣ..», τόνισε μιλώντας σε εκπομπή του Mega.

Προειδοποίησε τέλος ότι οι επιπτώσεις από μια τέτοια ενέργεια θα είναι αρνητικές και για τη δημόσια διοίκηση και για τη λειτουργία και το έργο της αυτοδιοίκησης.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments