ΚΟΣΜΟΣ — 09 Απριλίου 2013
  • Views273

Τον θάνατο έσπειρε ο 60χρονος Σέρβος Λιούμπισα Μπράνκοβιτς στο χωριό Βέλικα Ίβαντσα, καθώς σκότωσε 13 άτομα την ώρα που κοιμόνταν στα κρεβάτια τους.

Από τις σφαίρες του 60χρονου σκοτώθηκαν έξι άνδρες, έξι γυναίκες και ένα αγοράκι δύο ετών.

Το μακελειό ξεκίνησε γύρω στις πέντε το πρωί. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε πρώτα το γιο του και μετά τη σύζυγο του, που τραυματίστηκε σοβαρά και βρίσκεται στην εντατική. Στη συνέχεια, εισέβαλε σε πέντε γειτονικά σπίτια και σκότωσε όλους όσοι βρίσκονταν μέσα. Πρόκειται κυρίως για συγγενικά του πρόσωπα, σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Μίλοραντ Βέλιοβιτς δήλωσε ότι σχεδόν όλα τα θύματα δολοφονήθηκαν στο κρεβάτι, την ώρα που κοιμόντουσαν. Μεταξύ αυτών ένα ζευγάρι νεαρών και το δίχρονο αγοράκι τους.

Ο κ. Βελιοβιτς υπέθεσε ότι ο δράστης θα συνέχιζε τις δολοφονίες εάν δεν έφτανε η αστυνομία, με δεδομένο ότι μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Παρέμεινε, ωστόσο, ζωντανός και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου, ανέφερε ο αρχηγός της σερβικής αστυνομίας.

Την αστυνομία ειδοποίησε η τραυματισμένη σύζυγος του δράστη.

Print Friendly

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments