ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 29 Ιανουαρίου 2013
  • Views225

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η μητέρα του Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone) δηλώνοντας πως κακοποιούσε την αδελφή του!

Μάλιστα ο διάσημος ηθοποιός έδωσε περισσότερα από 2.500.000 ευρώ για να της κλείσει το στόμα…

Σύμφωνα με την καταγγελία ο Σταλόνε συμφώνησε με την ετεροθαλή αδελφή του να της δίνει κάθε χρόνο να της περίπου 36.000 ευρώ για να καλύπτει τα ιατρικά της έξοδα και την ψυχιατρική της φροντίδα.

Η μητέρα του υποστήριξε ότι ο γιος της έπεσε θύμα εκβιασμού, κατηγορώντας ότι η ετεροθαλής αδελφή του ήταν εθισμένη στα παυσίπονα και γι’ αυτό τα έκανε όλα αυτά.

“Εκείνη την περίοδο ο Sly ήταν στα πάνω του και οι δικηγόροι του, του είπαν να της δώσει χρήματα για να το… “βουλώσει”, είπε η μητέρα του ηθοποιού.

Παρά τα όσα πάντως υποστηρίζει η μητέρα του Stallone, εκείνος είχε πάντα καλές σχέσεις μαζί της και μάλιστα είχε προσπαθήσει να βοηθήσει και το γιο της που ήθελε να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ.

Μάλιστα ο 19χρονος ανιψιός του Ράμπο ξέσπασε με όσα λέγονται για τη μητέρα του δηλώνοντας πως:

“Μιλούν σαν να είναι η μητέρα μου το μαύρο πρόβατο. Η μητέρα μου φώναζε ότι ο αδελφός της την κακοποιούσε συστηματικά. Πιστεύω ότι λέει την αλήθεια”.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Σταλόνε :

“Δυστυχώς οι διασημότητες, οι πολιτικοί και οι αθλητές γίνονται συχνά στόχοι από επιτήδειους εκβιαστές ακόμα και μέσα από το συγγενικό τους περιβάλλον, που φτιάχνουν διάφορα παραμύθια για να βγάλουν χρήματα”.

Πηγή: http://www.tsekouratoi.gr/2013/01/blog-post_4658.html#ixzz2JNRvd0Q3

Print Friendly

Share

About Author

dimitris

(0) Readers Comments