ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 27 Μαρτίου 2012
  • Views152

Σε καθημερινό φαινόμενο εξελίσσονται οι ένοπλες ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα. Το Σάββατο, στόχος δύο ληστών ήταν ένα πρατήριο τσιγάρων, από το οποίο αφαιρέθηκαν, μέρα μεσημέρι, πάνω από 600 €. Πριν από 2 εβδομάδες δύο ληστές (κατά πάσα πιθανότητα οι ίδιοι) λήστεψαν ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στις Καμάρες.

Χθες, όμως, ένα άλλο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ δέχθηκε επίθεση από τους 2 ληστές. Οι δράστες εισέβαλαν στο πρακτορείο την ώρα που ο ιδιοκτήτης και η σύζυγός του έκλειναν το μαγαζί, και με την απειλή όπλου άρπαξαν 300 € για να τραπούν σε φυγή με μοτοσικλέτα τύπου Enduro (η ίδια που χρησιμοποιήθηκε και στις άλλες ληστείες).

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=aiPi4tzhVss[/tube]

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σκόπευαν να διοχετεύσουν στην Καβάλα δύο αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, οι δύο δράστες μετέφεραν συνολικά 10 κιλά και 600 γραμμάρια ινδικής κάνναβης. Ο ένας εκ των δύο δραστών χρησιμοποιούσε ένα νοικιασμένο ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ ο άλλος επέβαινε σε ένα άλλο ΙΧ όχημα, λειτουργώντας ως προπομπός. και οι δύο ύποπτοι είχανε εντοπιστεί στην περιοχή του Αγίου Σύλλα, και μετά από αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν στα τελευταία διόδια πριν την Ασπροβάλτα.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=5o-3s5W5WJo[/tube]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments