ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 28 Απριλίου 2012
  • Views149

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=x5Cmcf-1Y94[/tube]

Στην Καβάλα βρέθηκε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματός του. Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Μιχελάκης αναφέρθηκε στην KAVALA OIL, στην οικονομική κατάσταση της χώρας και στο φλέγον θέμα του μεταναστευτικού, υπερασπιζόμενος τις πολιτικές επιλογές της ΝΔ στη περίοδο της κρίσης και δηλώνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά. Νωρίτερα είχε επαφές με τα τοπικά στελέχη της ΝΟΔΕ Καβάλας της ΝΔ και τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος Γεώργιο Καλαντζή και Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ο κ. Μιχελάκης χαρακτήρισε την πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ως πολιτική γεμάτη εγκληματικά λάθη (έναν χαρακτηρισμό που, σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν χρησιμοποιήσει ακόμα και στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, όπως η Βάσω Παπανδρέου και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και κατηγόρησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι επιχειρεί να μετατοπίσει τις ευθύνες των τελευταίων 2,5 χρόνων από πάνω του “σαν να μην κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ αλλά κάποιο άλλο, απρόσωπο πολιτικό σύστημα”, παρόλο που ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος ήταν κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης Παπανδρέου. «Οι άνθρωποι είχαν πάρει διαζύγιο με την ανάπτυξη», τόνισε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μιχελάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ανανέωση των ψηφοδελτίων του κόμματος, η οποία έχει αγγίξει το 50%, και προσέθεσε ότι η επόμενη ημέρα είναι πολύ κρίσιμη για τον ελληνικό λαό και την χώρα. Απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ ζητώντας εκ νέου ισχυρή λαϊκή εντολή, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του, Δεν θα μπορεί να σταθεί μια κυβέρνηση και να αντιμετωπίσει τα κρίσιμα ζητήματα της χώρας όταν στις τάξεις της υπάρχουν θεμελιώδεις διαφορές. Οπότε μοιραία θα οδηγηθούμε σε επαναληπτικές εκλογές.

Αμέσως μετά την Καβάλα, ο κ. Μιχελάκης επισκέφθηκε τη Δράμα, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου και πραγματοποίησε ανοιχτή πολιτική ομιλία στην αίθουσα τελετών του Δήμου Δράμας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έδωσε σαφές μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 6ης Μαΐου, τονίζοντας για άλλη μια φορά ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει.


Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments