ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ — 09 Ιουλίου 2012
  • Views330

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=QMlsJbZZOuw[/tube]

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ε.Μ.Υ. «περί υψηλών θερμοκρασιών» από σήμερα Δευτέρα (09/07/12) και μέχρι την Πέμπτη (12/07/12) όπου προβλέπεται σταδιακή αύξηση της θερμοκρασίας, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας εφαρμόζοντας το τοπικό Σχέδιο «ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ» :

Με έγγραφό της ζητά από τους Δήμους και τις Ιερές Μητροπόλεις Φιλίππων, Νεαπόλεως – Θάσου & Ελευθερούπολης να προχωρήσουν στη λήψη μέτρων:

  • Γνωστοποιώντας στους Δημότες τους τη λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου σε κάθε Δήμο όπου θα μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες ή τυχόν βοήθεια.

  • Παρατείνοντας τη λειτουργία κλιματιζόμενων χώρων (αίθουσες, Κ.Ε.Π., ΚΑΠΗ κ.λ.π.) για την υποδοχή ευπαθών ατόμων (παιδιά, ηλικιωμένοι, πάσχοντες από χρόνια νοσήματα, άποροι), εφόσον τούτο απαιτηθεί.

  • Οι ιερές Μητροπόλεις να ενημερώσουν τους εφημέριους των Ιερών Ναών που διαθέτουν κλιματισμό, προκειμένου να φιλοξενήσουν τους ευπαθείς ενορίτες τους, εφόσον παραστεί ανάγκη.

Παράλληλα γίνεται γνωστό ότι κατά το ανωτέρω διάστημα το φουαγιέ του Αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας θα παραμείνει ανοιχτό από το πρωί μέχρι και τις 8.00 το απόγευμα

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments