ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 19 Μαρτίου 2013
  • Views208

Οι παίκτες του ΑΟΚ πριν από λίγη ώρα συναντήθηκαν στα αποδυτήρια, άκουσαν τους υπεύθυνους της ομάδας και αποφάσισαν να μην προπονηθούν. Η απεργία συνεχίστηκε και το πρωί, μετά το τριήμερο ρεπό που είχαν. Το μεσημέρι στις 15.00 θα πάνε πάλι στο «Ανθή Καραγιάννη», περιμένοντας θετικές εξελίξεις.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Κώστας Τσαλίκης δήλωσε σε τοπικό μέσο τα εξής : « Όποιος δεν κάνει προπόνηση το μεσημέρι, τίθεται εκτός ομάδας.Μέχρι σήμερα το πρωί ήμουν μαζί τους αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το συμφέρον της ομάδας, πάνω απ` όλα. Αν συνεχιστεί η απεργία, θα παίξουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές που το Γενάρη έγιναν επαγγελματίες και επίσης παίκτες από την Κ20».

Επανήλθαν πολύ γρήγορα τα σενάρια και οι φήμες για τα διοικητικά της ΠΑΕ. Ο πρόεδρος Γιώργος Τσοκτουρίδης φαίνεται ότι έχει συνεχόμενες επαφές με Κύπριους που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Καβάλα αλλά επίσης το τελευταίο 48ωρο προέκυψε και ενδιαφέρον Καβαλιώτη που θέλει και αυτός να ασχοληθεί με την ομάδα. Με τους Κύπριους ο Γιώργος Τσοκτουρίδης έχει επαφές από το περασμένο Φθινόπωρο. Τελευταία έχουν γίνει συχνότερες. Μάλιστα η πλευρά των Κυπρίων έχει ζητήσει και οικονομικό έλεγχο. Ζητάει επίσης συνέχεια πληροφορίες για το πόσα χρήματα θα χρειαστούν από εδώ και πέρα. Οι Κύπριοι θέλουν να επενδύσουν και σε άλλα επίπεδα στην Καβάλα. Με Ακαδημίες αλλά και με γήπεδα. Το ενδιαφέρον τους συνεχίζεται και περιμένουμε να δούμε την οριστική τους απόφαση, αφού έχουν ενημερωθεί για την οικονομική κατάσταση της ομάδας. Ο Καβαλιώτης που ενδιαφέρεται, ήρθε σε επαφή με τον Γιώργο Τσοκτουρίδη, μέσω τρίτου προσώπου που είναι κοντά στην ομάδα. Αυτός αρχικά σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να «τρέξει» την ομάδα στο οικονομικό μέχρι το τέλος της περιόδου και μετά να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Ο Τσοκτουρίδης θέτει ως πρώτο όρο, να πληρωθούν οι πάντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα από την Τρίτη και μετά, αν τελικά προχωρήσει το όλο θέμα. Επίσης από τον υποψήφιο Καβαλιώτη επενδυτή να επιστραφούν τα χρήματα σε αυτούς που μέχρι τώρα τα έχουν βάλει για να λειτουργήσει η ομάδα. Πρωτίστως όμως να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=e7WPsH2UT_o[/tube]

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments