ΚΑΒΑΛΑ — 17 Ιανουαρίου 2013
  • Views211

Σας ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) θα υλοποιήσει στο άμεσο χρονικό διάστημα για την περιφερειακή ενότητα Καβάλας, πρόγραμμα συμβουλευτικής και κατάρτισης επιχειρηματιών, εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε θέματα εξωστρέφειας.

Βασική προϋπόθεση συμμετοχής είναι το να είσαι επιχειρηματίας, αυτοαπασχολούμενος ή εργαζόμενος σε ΜΜΕ με στόχο την διεθνοποίηση.

Το πρόγραμμα αφορά στις εξής δύο Δράσεις :

  •  “Συμβουλευτική και mentoring σε θέματα εξωστρέφειας” , δηλαδή ενημέρωση συμμετεχόντων για θεωρίες και τεχνικές που θα τους βοηθήσουν 1. να αυξήσουν την κατανόηση τους αναφορικά με την διαδικασία διεθνοποίησης των επιχειρήσεων, 2.να έχουν, ανά πάσα στιγμή ένα γρήγορο εργαλείο αξιολόγησης της εξαγωγικής ετοιμότητας της επιχείρησης τους, 3. να αποκτήσουν ένα πλαίσιο προγραμματισμού των εξαγωγικών δράσεων της επιχείρησης τους και 4. να διευκολύνουν τη λήψη επιχειρησιακών αποφάσεων σε πρακτικά θέματα εξωστρέφειας.

Η συμβουλευτική θα έχει διάρκεια 22 ώρες ανά άτομο και θα είναι επιδοτούμενη με 5 ευρώ (μεικτά) ανά ώρα.

  • “Κατάρτιση για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα εξωστρέφειας” , δηλαδή παροχή κατάρτισης με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων των εργαζομένων των επιχειρήσεων, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σημαντικό απόθεμα ανθρωπίνου δυναμικού, με ειδικές γνώσεις και τεχνικές σε θέματα εξωστρέφειας προς όφελος των επιχειρήσεων και της οικονομίας.

Η κατάρτιση θα έχει διάρκεια 40 ώρες και θα είναι επιδοτούμενη με 5 ευρώ (μεικτά) ανά ώρα.

Προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής  και απαραίτητων δικαιολογητικών μέχρι την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου : www.kcci.gr , αίτηση συμμετοχής.Τηλέφωνο επικοινωνίας :2510222212

Ο Πρόεδρος

Άγγελος Τσατσούλης

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments