ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 25 Οκτωβρίου 2012
  • Views136

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=pw9sdmsmJ3Q[/tube]

Πιο πετυχημένη ακόμη και από την συγκέντρωση στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου ήταν η μεγάλη πορεία των συνταξιούχων που ακολούθησε των ομιλιών στους δρόμους της Καβάλας. Τόσο την συγκέντρωση όσο και την πορεία διαμαρτυρίας χαιρέτησαν με την συμμετοχή τους εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ, των ΑΜΕΑ των εμπόρων και του ΟΕΒΕ. Λίγο μετά τις 11.30 οι συνταξιούχοι ξεκίνησαν την πορεία τους με δεκάδες πανό κατά της κυβέρνησης από την οδό Ερυθρού σταυρού την οποία και απέκλεισαν για 15 περίπου λεπτά.
Επόμενη στάση των συνταξιούχων ήταν λέσχη αξιωματικών μπροστά από την οποία έστριψε η πορεία για να βγει στην οδό Βενιζέλου. Σε όλη τη διάρκεια της πορείας αστυνομικές δυνάμεις την παρακολουθούσαν διακριτικά χωρίς να σημειωθεί κάποιο παρατράγουδο αλλά και ρύθμιζαν τη κυκλοφορία στις οδούς που έκλειναν οι συνταξιούχοι.
Φτάνοντας στη κεντρική πλατεία η πορεία των συνταξιούχων έκανε μια 10λεπτη στάση φωνάζοντας συνθήματα και εν συνεχεία έστριψε προς την οδό Ομονοίας την οποία και διέσχισε.
Η πορεία ολοκληρώθηκε στην πλατεία καπνεργάτη όπου συγκεντρώθηκαν οι συνταξιούχοι φωνάζοντας συνθήματα αλληλεγγύης για τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό και δίνοντας νέο ραντεβού για δυναμικότερες κινητοποιήσεις.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments