ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 30 Απριλίου 2012
  • Views156

Με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στην Καβάλα, την περασμένη Παρασκευή, ο βουλευτής Καβάλας του ΠΑΣΟΚ Σάββας Εμινίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Στις 26/4/2012 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των πετρελαίων στο πλαίσιο μιας ακόμη προεκλογικής φιέστας και εφαρμόζοντας την τακτική «ήλθον, είδον και απήλθον». 
Ο κ. Σαμαράς δεν δεσμεύθηκε για τίποτα και έφυγε «ποιώντας την νύσσα». Ήρθε για να χρησιμοποιήσει το εργοστάσιο ως φόντο των δηλώσεών του αλλά δεν μας έκανε σοφότερους για τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον της εταιρείας, το οποίο το κόμμα του φροντίζει συστηματικά να υποσκάπτει. Το πιο πρόσφατο «κρούσμα» υπήρξε πριν από λίγες μέρες: ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννης Μανιάτης λίγες μέρες πριν από τη διάλυση της Βουλής ετοίμασε και απέστειλε σε όλα τα κόμματα το συμφωνητικό για την εναρμόνιση του Ν. 2779/1999 με τον Ν. 4001/2011. Αυτός που αντέδρασε ήταν ο υπεύθυνος του Τομέα Ενέργειας της ΝΔ κ. Καλαφάτης. Γι’ αυτό δεν έδωσε κανείς από τη Νέα Δημοκρατία κάποια εξήγηση.
Τα πετρέλαια της Καβάλας λειτούργησαν το 1999 χάρη στην τόλμη, την αποφασιστικότητα και τη συνέπεια του Ευάγγελου Βενιζέλου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, το οποίο στήριξε και στηρίζει το παρόν και το μέλλον της επιχείρησης, διατηρώντας και επεκτείνοντας τις θέσεις εργασίας, σεβόμενοι τους όρους νομιμότητας, δικαίου, διαφάνειας και ανταποδοτικότητας απέναντι στην τοπική κοινωνία και την πολιτεία.
Και όπως λέει ο σοφός λαός, «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments