ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΑΣΟΣ — 26 Ιουλίου 2013
  • Views302

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν εκείνοι που ρήμαξαν τουριστικά καταλύματα στη Θάσο.

Οι Αρχές μετά από αξιοποίηση πληροφοριών εξιχνίασαν συνολικά δεκατέσσερα περιστατικά. Μάλιστα, για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών Αλβανών, ηλικίας 29, 30 και 31 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, οι τρεις δράστες κατά το χρονικό διάστημα από τις 4 Ιουνίου 2012 μέχρι τις 25 Ιουνίου του περασμένου έτους, με διαφορετικές συνθέσεις, διέρρηξαν 14 τουριστικά καταλύματα στη Θάσο, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά 5 ηλεκτρονικές συσκευές, 6 κινητά τηλέφωνα, 1 φορητό υπολογιστή, 2 βαλίτσες, 1 κυνηγετικό μαχαίρι καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.285 ευρώ, 10.000 δηναρίων Σερβίας και 30 δολαρίων.

Προέκυψε επίσης ότι οι δράστες δρούσαν πάντα, τις πρώτες πρωινές ώρες, πραγματοποιώντας είσοδο στα τουριστικά καταλύματα από ανασφάλιστες πόρτες και παράθυρα, ενώ οι παθόντες κοιμούνταν μέσα σε αυτές.

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Πηγή: thrakitoday.com

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments