ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 30 Μαΐου 2012
  • Views173

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=XSE1IiXdNZk[/tube]

“Εδώ και τώρα να μάθει ο λαός της αλήθεια γιατί έτσι θα σταματήσει η προεκλογική σπέκουλα. Αν έχουμε όπως λένε έλλειμμα 2 δις, τότε παραδέχονται ότι το Μνημόνικο απέτυχε παταγωδώς…. Το Μνημόνιο δεν έγινε για να σωθεί η χώρα. Έγινε για να εξαθλιωθούν οι Έλληνες και να δημευτεί η δημόσια και ιδιωτική περιουσία μας”, τόνισε.

Ο Π. Καμμένος έθεσε το πρόβλημα του Μνημονίου στην πραγματική του διάσταση. 

“Ό,τι μνημόνια υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. είναι μνημόνια που σκότωσαν και σκοτώνουν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Είναι Μνημόνια που υπηρετούν συγκεκριμένους τραπεζίτες του εξωτερικού – τοκογλύφους, που εξαθλιώνουν τον λαό και εκποιούν τον δημόσιο πλούτο της χώρας στους δανειστές μας.

Μας έβαλαν στην Τρόϊκα για να μπουν στο παιχνίδι οι Τραπεζίτες που κερδίζουν σε βάρος της χώρας. Το ΔΝΤ που χρησιμοποίησαν και μας επέβαλαν, έβγαλε στην ουσία τη χώρα από τη δικαιοδοσία της Ε.Ε. Γι’ αυτό τον λόγο οι κύριοι Βενιζέλος-Σαμαράς έχουν διαπράξει εθνική προδοσία. Είναι δωσίλογοι οι οποίοι πρέπει να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους σε δικαστήριο.

Τώρα μας βάζουν νέα παραπλανητικά διλλήματα του τύπου, “ευρώ ή κομμουνιστικός κίνδυνος” και δεν μιλάνε για τα παράνομα νομικά κείμενα των ανήθικων Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων που, εξάλλου, δεν έχουν επικυρωθεί από την Βουλή», είπε.

Και όμως, αυτοί οι άνθρωποι συνεχίζουν να διεκδικούν την εξουσία και με ψέματα του τύπου “θα επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο”. Θέλουν με πρώτο τον Σαμαρά, να πάρουν την εξουσία και να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τα Μνημόνια του θανάτου”.

Ανέπτυξε αναλυτικά τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν τώρα για την αγορά και τις επιχειρήσεις και πρότεινε την ίδρυση ενός Εθνικού Λογαριασμού Οφειλετών του Δημοσίου στον οποίο θα ενταχθούν τα όλα τα ιδιωτικά χρέη.

“Οι Σαμαράς-Βενιζέλος έχουν δεσμευτεί με τις υπογραφές τους στην Μέρκελ ό,τι θα τηρήσουν τα όσα προβλέπει το Μνημόνιο 2 . Ο δε Σαμαράς εάν σχηματίσει κυβέρνηση και πολύ περισσότερο εάν εκλεγεί Πρωθυπουργός, θα προχωρήσει το φθινόπωρο στην υπογραφή του Μνημονίου 3!”, είπε

“Εφυγαν από την Ελλάδα τα χρήματα που φτώχυναν τη χώρα, και πήγαν στη Γερμανία που κέρδισε από την κρίση που προκάλεσαν, όπως παραδέχθηκαν οι Μέρκελ και ο Σόϊμπλε! Μας εκμέταλλεύτηκαν και κέρδισαν από εμάς χρήματα παράνομα και αντισυμβατικά. Και το έκαναν με απώτερο στόχο να αρπάξουν τον ανεκμετάλλευτο υπόγειο και υποθαλλάσιο πλούτο μας”, είπε.

“Αυτοδύναμη κυβέρνηση δεν μπρόκειται να υπάρξει. Για αυτό, έδω και τώρα, όλα τα κόμματα πρέπει να εξηγήσουν ξεκάθαρα τα προγράμματα και τις θέσεις τους στον Ελληνικό λαό. Να δούμε τώρα τα προγράμματα και να δούμε που συμφωνούμε και που διαφωνούμε σε όλα τα θέματα. Οχι μετεκλογικά”, είπε

Πηγή: silvercity.gr

Δείτε τι δήλωσε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ENA CHANNEL με την Βίκυ Μουντζούρη, ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Γεώργιος Τσακίρης.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=GpCQv_ew4Is[/tube]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments