ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΞΑΝΘΗ — 26 Ιουλίου 2013
  • Views208

Οι Ακρίτες νίκησαν εκτός έδρας  με σκορ 2-1 τη Λίνφιλντ και ανέτρεψαν το 0-1 του πρώτου αγώνα

Την πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη πέτυχε η Ξάνθη και μαζί και την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι Ακρίτες νίκησαν εκτός έδρας  με σκορ 2-1 τη Λίνφιλντ και ανέτρεψαν το 0-1 του πρώτου αγώνα.

MVP για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, που έπαιζε από το 44’ με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Φλίσκα ήταν ο Λέιτε Μαρσελίνιο, που σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του (27’ και 105’).

Οι Ακρίτες θα βρουν το δρόμο τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου συμμετέχει και ο Αστέρας Τρίπολης, τη Σταντάρ Λιέγης. Πρώτο ματς 1η Αυγούστου στα Πηγάδια.

Συγχαρητήρια σε όλο το τιμ της Ξάνθης μοίρασε ο Χρήστος Πανόπουλος για την «παλικαρίσια» πρόκριση των ακριτών. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου σε μια λιτή του δήλωση, ξεκαθάρισε πως τα δύο παιχνίδια κόντρα στην Λίνφιλντ θα πρέπει να αποτελούν οδηγό για όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, από οποιοδήποτε πόστο.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Πανόπουλου:

«Συγχαρητήρια σε όλους γι’ αυτή την πρόκριση υπό αυτές τις συνθήκες. Θα πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΣ να διδαχθούμε από αυτά τα δύο παιχνίδια. Ο καθένας από το πόστο που έχει χωρίς να εξαιρούμαι εγώ».

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments