ΔΡΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΑΜΕ ΘΑΣΟ — 29 Δεκεμβρίου 2012
  • Views235

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου

Στις 11:00 στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης η Ράνια Ορφανίδου σε ψυχαγωγικά-παιδαγωγικά και θεατρικά παιχνίδια με τα μικρά παιδιά…ώρα για γνώση και δημιουργία.

Τα όνειρα σας, απαιτούν ένα γερό χάρτινο καραβάκι. Μην αφήσετε κανένα να σας το τσαλακώσει «Εργαστήρι δημιουργικής γραφής TABULA RASA» στο σπιτάκι του Παραμυθιού από τις 12:00.

Στις 12:00 ο ΚΡΟΚΟ και ο ΛΙΝΟ και η μεγάλη παρέα τους παρελαύνουν στην αγορά της Δράμας. Γίνετε όλοι μέρος αυτής της ιδιαίτερης παρέας!

Η χορωδία του Δημοτικού σχολείου Δοξάτου παρουσιάζει κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην κεντρική σκηνή στις 12:30.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Ξηροποτάμου με δασκάλα χορού την Κιόρβαντση Σοφία διοργανώνει παράσταση στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 13:00.

Ο Σύλλογος Γυναικών Περαίας «Η Αγάπη» μας επισκέπτεται με το χορευτικό τμήμα, με την χορωδία τους και μας αφιερώνει παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια στις 14:00.

Στις 15:00, οι “SAX NOUVEAU” προτείνουν μία Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο ”CHRISTMAS SAX AROUND” με δημοφιλή μουσική των Χριστουγέννων πλαισιωμένη με το γιορτινό χαρακτήρα από γνωστά κομμάτια jazz, blues, funky, spirituals και γνωστά κινηματογραφικά τραγούδια.

Μια μοναδική εικαστική παράσταση με σκιές, ζωγραφική, αφήγηση και ζωντανή μουσική. «ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ» σε σκηνοθεσία και εικαστική αφήγηση του Κωνσταντίνου Κουγιουμτζή. Στις 17:30 στην μικρή σκηνή.

Η θεατρική ομάδα του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής TABULA RASA του Παναγιώτη Καποδίστρια, παρουσιάζει μονόπρακτα γραμμένα ειδικά για την Ονειρούπολη στις 18:30 στην κεντρική σκηνή.

Το θεατρικό εργαστήρι της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Η Αυλή των Θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλη. Στις 19:00 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.

Οι Κρητικοί στην κεντρική σκηνή με χορούς, τραγούδια και γνήσιο Κρητικό γλέντι στις 19:30 στην κεντρική σκηνή

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου

Ο εξωραϊστικός Σύλλογος Πανοράματος μας παρουσιάζει χορούς από την Μακεδονία στις 11:30 στον χώρο της Ονειρούπολης.

Στις 11:30 η Φιλαρμονική του Δήμου Δράμας παρελαύνει στους δρόμους της πόλης.

Λίγο μακριά από τα σύνορα της Ονειρούπολης στον Καλό Αγρό, παράσταση θεάτρου Σκιών στην αίθουσα του Συλλόγου και μουσικά παιχνίδια με τους Μουσικομικρούλιδες στις 11:30

Στις 12:00 στην κεντρική σκηνή «Μουσικές παραφωνίες». Φάρσες και σκανταλιές, ξεκαρδιστικές παντομίμες από τους αγαπημένους κλόουν Κρόκο & Λίνο

Η σχολή TAE KWON- DO ZEN σε μία επίδειξη δεξιότητας της τεχνικής. Στη 13:00 στον χώρο της Ονειρούπολης.

Στις 14:00 η σχολή χορού της Βίκυς Ακασιάδου παρουσιάζει τμήματα κλασικού και μοντέρνου χορού στην κεντρική σχολή της Ονειρούπολης.

Η θεατρική ομάδα HIPPO παρουσιάζει την παιδική παράσταση «ΝΙΑΡΑ». Την παράσταση ακολουθούν δραστηριότητες παιχνιδιού, που εισάγουν τα παιδιά σε ένα φανταστικό κόσμο εμπνευσμένο από το θέαμα που παρακολούθησαν. Στις 17:30 στην μικρή σκηνή.

Το θεατρικό εργαστήρι της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Η Αυλή των Θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλη. Στις 19:00 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.

Η λαμπερή Κατερίνα Στικούδη ζωντανεύει με την παρουσία της την κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 19:30.

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου

Ο Αϊ Βασίλης πιστός στο ραντεβού του, συναντά τους μικρούς του φίλους και μοιράζει δώρα στον σιδηροδρομικό σταθμό Δράμας (ΟΣΕ) στις 12:00 το μεσημέρι.

Οι Φανφαρόνοι από την Χωριστή βόλτα στην αγορά και αμέσως μετά στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης ερμηνεύουν ήχους από την Μακεδονία με τα χάλκινά τους. Στις 13:00.

Στις 14:00 στην κεντρική σκηνή ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροχωρίου Παναγία Σουμελά παρουσιάζουν κάλαντα και χορούς από τον Πόντο.

17:30. Disco Party !!!! θα παίξουν όλοι οι παλιοί DJ της Δράμας. Να θυμηθούν οι μεγάλοι και να γνωρίσουν οι νέοι. Διοργάνωση www.66100.gr και ο Semiramis.

Στις 19:30 στην κεντρική σκηνή ήχοι Hip – Hop από τους ΧΡΙΣΜΑ-Johny Wild.

Τρίτη 1 Ιανουαρίου

Στις 12:30 στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης, το εργαστήρι κουκλοθεάτρου ΤΙΚ-ΝΙΚ μας ταξιδεύει στον κόσμο με την παράσταση «Κοσμοϊστορίες».

Επίδειξη τεχνικής από αθλητές πολεμικών τεχνών του Γυμναστηρίου Άδωνης στις 13:30 στην κεντρική σκηνή.

Στις 17:00 Η φιλαρμονική του Δήμου Δοξάτου στην κεντρική σκηνή.

Η Αννέτα Τόλιου μας παρουσιάζει το βιβλίο της «ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΒΟΗΘΟ ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ» στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης στις 18:00

Οι DISPLAYED στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 19:30

Τέταρτη 2 Ιανουαρίου

Στις 12:00 ο ΚΡΟΚΟ και ο ΛΙΝΟ και η μεγάλη παρέα τους παρελαύνουν στην αγορά της Δράμας. Γίνετε όλοι μέρος αυτής της ιδιαίτερης παρέας!

«Ζωγραφίζω την σκιά μου» με τον Κώστα Ζαμπίδη στον χώρο της Ονειρούπολης στις 17:30.

Στις 18:00 στην κεντρική σκηνή το Λύκειο Ελληνίδων Σερρών και ο Μουσικοχορευτικός Μορφωτικός Σύλλογος Αμυγδαλεώνα του Δήμου Καβάλας, δίνουν ραντεβού στην Ονειρούπολη.

Οι γείτονες μας από τον Αμυγδαλεώνα θα μας παρουσιάσουν χορούς από την Θεσσαλία ενώ οι γείτονες από τις Σέρρες, χορούς από την περιοχή της Ορεινής και του Ξηροτόπου Σερρών.

Στις 19:00 ο σύλλογος Ακρίτες Νέας Κρώμνης σε ποντιακούς χορούς και έθιμα. Θα ακολουθήσει ένα ποντιακό γλέντι, με ποντιακές λύρες, που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης, ο Κογκαλίδης Παναγιώτης στη λύρα και ο Αφεντούλης Νικόλαος στο τραγούδι.

Ρεσιταλ κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας στις 20:00 από τον Αμαξόπουλο Κωνσταντίνο

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments