ΔΡΑΜΑ — 27 Μαρτίου 2013
  • Views176

Ευρεία σύσκεψη με στόχο την ανάδειξη της Δράμας, ως Οινοτουριστικό Προορισμό, πραγματοποιήθηκε σήμερα 27 Μαρτίου 2013, στην αίθουσα Αυτοδιοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

Στην σύσκεψη τον συντονισμό της οποίας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γιάννης Ξανθόπουλος, συμμετείχε ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της ΠΑΜΘ κ. Γερομάρκος Γιώργος, εκπρόσωποι των Δήμων της ΠΕ Δράμας και του Δήμου Παγγαίου, οινοποιοί της Δράμας, ο σύλλογος ΑΜΠΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΣ, υπηρεσιακοί παράγοντες, εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας, των εστιατόρων και άλλων φορέων.

Συμφωνήθηκαν α) η υλοποίηση δύο διαδρομών κρασιού που θα συνδέουν τον οίνο με τον τόπο, τις παραδόσεις, τον πολιτισμό την γαστρονομία, την ιστορία, το παρόν και το μέλλον του, β) η καθιέρωση – διοργάνωση εορτών, φεστιβάλ, δράσεων που θα γίνονται σε συγκεκριμένο χρόνο και τόπους, με κύριο θέμα το κρασί μας.

Κύριος στόχος όλων η αποκάλυψη της ταυτότητας της γης μας, η ενθάρρυνση για οργάνωση και γνωριμία με το οινικό προϊόν μας και η δημιουργία μιας καινούριας σχέσης ανάμεσα στον επισκέπτη της περιοχής και των τοπικών προϊόντων.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments