ΔΡΑΜΑ — 11 Ιουλίου 2012
  • Views270

Η αρχή έγινε με τον Δήμο Προσοτσάνης όπου ο πρώην Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών και πρώην Γενικός Διευθυντής του Δήμου Νίκος Ράγιας, προφυλακίστηκε την Παρασκευή το βράδυ στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος της Δράμας.

Χρηματικές εγγυήσεις χρειάστηκε να καταβάλουν ο πρώην Ταμίας του Δήμου Γιώργος Στράγκας, ύψους 40.000 ευρώ και ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Φατράλης, 20.000 ευρώ, ενώ και στους δύο τέθηκε ο περιορισμός της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Πιο «μαλακά» έπεσαν οι πρώην Αντιδήμαρχοι Κώστας Παυλίδης και Γιώργος Παρασίδης, στους οποίους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από την χώρα χωρίς χρηματικές εγγυήσεις ενώ στην πρώην Δημοτική Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο του Γυμναστηρίου της Προσοτσάνης Σοφία Καμπουρίδου της επεβλήθη να καταβάλει χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ, χωρίς να της επιβληθεί η απαγόρευση εξόδου από την Ελλάδα.

Εντός της εβδομάδας ο Νίκος Ράγιας πρόκειται να ασκήσει προσφυγή για να αρθεί η απόφαση της προσωρινής κράτησης του, κάτι για το οποίο θα αποφασίσει με βούλευμα το εφετείο Θράκης, το οποίο δεν αποκλείεται να σκληρύνει και την στάση του και για τους υπόλοιπους υπόδικους.

Έντονες φήμες πάντως κάνουν λόγο για δεύτερο και τρίτο «κανόνι» εντός του 10ημέρου και σε άλλους Δήμους της Δράμας, (πιθανότατα στους Δήμους Δράμας και Δοξάτου).

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=O_476yQFAK4[/tube]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments