ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ — 23 Μαΐου 2012
  • Views320

Αναστάτωση προκάλεσαν οι σημερινές δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή Καβάλας του ΠΑΣΟΚ Δημητρίου Παπουτσή ότι, λόγω χρεών ύψους 22 εκατομμυρίων €, με επισπεύδων δανειστή την Τράπεζα Αττικής, ξεκίνησε η διαδικασία κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων της ΒΦΛ, τα οποία και θα βγουν σε πλειστηριασμό. Στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα το πρωί ο κ. Παπουτσής, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η όλη διαδικασία της κατάσχεσης και του πλειστηριασμού θέτουν σε κίνδυνο την ίδια την υπόσταση της βιομηχανίας.

“Θέτω το θέμα δημόσια και εκφράζω την αγωνία μου προς όλους ότι αυτή η αρνητική και απρόβλεπτη εξέλιξη μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ίδια την υπόσταση της εταιρείας. Θέλω να καλέσω την διοίκηση της επιχείρησης να προσδιοριστεί με θετικό τρόπο απέναντι σε μια προσπάθεια αποτροπής των κινδύνων αυτών”, τόνισε ο κ. Παπουτσής, ο οποίος γνωστοποίησε επίσης ότι έχει ενημερώσει τόσο τον πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων, όσο και με τον επικεφαλής της διοίκησης του εργοστασίου, αλλά και τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαο Γρανά αλλά και τον δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή.

Ακόμα και η διοίκηση του σωματείου των εργαζομένων της ΒΦΛ δηλώνει άγνοια περισσότερων λεπτομερειών για το θέμα αυτό. Πάντως, ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων Γεώργιος Τσιμενίδης επιβεβαίωσε ότι ο κ. Παπουτσής είχε ενημερώσει, νωρίτερα, τον ίδιο για την διαδικασία της κατάσχεσης.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας η ιδιοκτήτρια της ΒΦΛ Κατερίνα Λαυρεντιάδου και ο γενικός διευθυντής της Διονύσιος Μπεχράκης. Μια επίσκεψη που πλέον, μετά και τις τελευταίες αυτές εξελίξεις, αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=U-6EhGCj79k[/tube]

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments