ΔΡΑΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 23 Απριλίου 2012
  • Views172

Προεκλογική συγκέντρωση στο Ξενία πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου η Υποψήφια Βουλευτής Δράμας της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μαρία Νταϊλάκη.

Πλήθος Δραμινών έδωσαν δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση, ενώ τίμησαν αυτήν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Δράμας, κ. Τάσος Αρναουτόπουλος, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Δράμας, κ. Μιχάλης Τάσσου, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, κ. Γιάννα Τσαραγγλή, οι οποίοι απήυθυναν χαιρετισμό και ευχήθηκαν καλή επιτυχία και θετική έκβαση στον αγώνα που ξεκίνησε η κ. Νταϊλακη. Στη συγκέντρωση επίσης συμμετείχε  ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Δράμας,κ. Τιμόθεος Τσιφτσόγλου, ενώ παρεβρέθηκαν και ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης  «Νέα Εποχή- Νέα Δράμα» και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ο Πρεδρος του Σωματείου «Νέα Εποχή- Νέα Δράμα», κ. Αθανάσιος Πάππος, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ανδρές Χαραλαμπίδης και κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος .

Με μια, χαμηλών τόνων, ομιλία, η κ. Νταϊλάκη, απευθύνθηκε στους πολλούς φίλους που βρέθηκαν κοντά της για να δηλώσουν τη στήριξή τους. Μέσα από ένα εκφραστικότατο,  μεστό λόγο, γεμάτο αλήθειες, έκανε τους παρεβρισκόμενους, μετόχους των σκέψεων και του προβληματισμού της για την υπάρχουσα κατάσταση στη χώρα και ιδιαίτερα στη Δράμα, ενώ μοιράστηκε μαζί τους τις προσδοκίες και τις επιδιώξεις της για τον τόπο μας.

Η κ. Νταϊλάκη τόνισε ότι ο τόπος πλήττεται από προηγούμενες, επικίνδυνες  πολιτικές  επιλογές, από  πράξεις και παραλήψεις πολιτικών που δεν είχαν μέτρο τον άνθρωπο. Επεσήμανε οτι η Νέα Δημοκρατία, με τον Πρόεδρο, Αντώνη Σαμαρά, είναι αποφασισμένη, να αλλάξει τα πράγματα, προς όφελος της χώρας και του Έλληνα πολίτη.

Έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσπάθεια που πρέπει, όλοι μαζί, να κάνουμε για τον τόπο αυτό, μια προσπάθεια που στηρίζεται στην αγάπη της ίδιας για τη Δράμα.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments