ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 08 Μαρτίου 2013
  • Views164

Ξεκίνησαν τα προγράμματα κατάρτισης του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων σε συνεργασία με Δήμους της χώρας, τα οποία απευθύνονται σε εργαζομένους και εν γένει απασχολούμενους – εθελοντές σε συσσίτια και μονάδες διανομής τροφίμων για απόρους σχετικά με θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον ΕΦΕΤ που στοχεύει τη διασφάλιση της παροχής ασφαλών και ποιοτικών τροφίμων και γευμάτων στους συνανθρώπους μας που απευθύνονται σε συσσίτια για την κάλυψη των καθημερινών τους διατροφικών αναγκών.

Η έναρξη των προγραμμάτων έγινε στο Δήμο Κηφισιάς, ο οποίος αποτέλεσε και τον πρώτο Δήμο της χώρας για την ανάληψη της σχετικής πρωτοβουλίας σε συνεργασία με τον ΕΦΕΤ, και συγκεκριμένα το πρόγραμμα κατάρτισης διεξήχθη σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ “Κοινωνική Μέριμνα” του Δήμου Κηφισιάς.

Σημειώνεται ότι όλα τα σεμινάρια κατάρτισης παρέχονται δωρεάν, ενώ μετά τη λήξη τους θα δοθεί επίσημη πιστοποίηση στους επιτυχόντες – εκπαιδευομένους χειριστές τροφίμων από τον ΕΦΕΤ, ύστερα από τη διεξαγωγή κατάλληλων εξετάσεων.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments