ΞΑΝΘΗ — 29 Δεκεμβρίου 2012
  • Views625

Προαιρετική θα είναι η λειτουργία των καταστημάτων την τελευταία Κυριακή του Χρόνου στην Ξάνθη, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο της Ξάνθης.
Οι επαγγελματίες της Ξάνθης, διαφοροποιούνται από τις αποφάσεις της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης που ανοίγουν κανονικά και ακολουθούν στη στάση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου, που θέτει σε εντελώς προαιρετική βάση τη λειτουργία της αγοράς.
Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης Ευθύμης Μίλκογλου, όποιος επιθυμεί θα είναι ανοιχτός. «Δεν λείπει ο χρόνος αλλά το χρήματα  για τα καταστήματα της Ξάνθης. Αν ανοίξει ο διπλανός θα ανοίξεις και εσύ» συμπερασματικά.

 
Στην Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη, όπως αναφέρει, οι έμποροι εκτίμησαν ότι τα γεμάτα ξενοδοχεία είναι λόγος να είναι ανοιχτοί ενώ στην Ξάνθη και την Κομοτηνή, η εκτίμηση είναι διαφορετική. Σε σχέση με τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου αναφέρει ότι υπήρξε αρκετά καλή κίνηση την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και ότι, γενικότερα, υπάρχει δραστηριότητα στην αγορά αλλά σε περιορισμένο χρονικό πλαίσιο, πλέον.

Print Friendly

Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Οκτώβριος 03, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments