ΚΑΒΑΛΑ — 04 Μαρτίου 2013
  • Views654

Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η βιβλιοπαρουσίαση που διοργανώθηκε από το Σωματείο Φίλων Παιδόπολης «Άγιος Γεώργιος», το περασμένο Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου. Η αυθόρμητη συμμετοχή αλλά και η ανταπόκριση των συμπολιτών μας, μας γεμίζουν με χαρά αλλά και με αυξημένο αίσθημα ευθύνης.

 Η εκδήλωση δε θα είχε πραγματοποιηθεί δίχως την ευγενική συνδρομή του εκδοτικού οίκου “Ψυχογιός”, τη διοργανωτική υποστήριξη και συνεισφορά του βιβλιοπωλείου «Κύβος», την οικονομική ενίσχυση από το Σωτήριο Γώγο, την προσφορά του ήχου από τον Παύλο Χαραλαμπίδη αλλά και την εθελοντική συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του εργαστηρίου βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής της Σοφίας Νεοχωρίτου, καθώς και την ευγενική συμμετοχή του Μιχάλη Μερκουρόπουλου και της Θώμης Αγγέλου, η οποία άλλωστε αποτέλεσε εμπνευστή και σχεδιαστή της όλης εκδήλωσης. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τους “ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΙΝΟΥΣ –  Καραμπερίδη”, το αρτοποιείο “Φελλαχίδη”, που για μια ακόμη φορά μας πρόσφερε τη βασιλόπιτα, το ξενοδοχείο “Γαλαξίας” για τη φιλοξενία της συγγραφέως καθώς και τα ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωσή μας.

 Κυρίως όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους παρεβρισκόμενους εκφράζοντας παράλληλα την ευχή να σας έχουμε κοντά μας στις επόμενες εκδηλώσεις του Σωματείου μας.

Το ΔΣ του Σωματείου

0225 0225 P2232050 P2232066 P2232113

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments