ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 21 Απριλίου 2012
  • Views128

Ο Βασίλης Φραγκιάς έκανε λόγο για μία ιστορική μέρα για τον Κολοσσό και συμπλήρωσε ότι η ομάδα του έκανε περήφανη τη Ρόδο. Ο Δημήτρης Πρίφτης, από την άλλη, ευχαρίστησε τους παίκτες, το προσωπικό και τον κόσμο της Καβάλας, ενώ ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να παραμείνει στην Καβάλα, ωστόσο αυτό θα αποφασιστεί εν ευθέτω χρόνω.

Δημήτρης Πρίφτης: “Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την πρόκριση του στους “4”. Στην πόλη, την ομάδα κλείνω σήμερα μία παρουσία δύο χρόνων. Χωρίς αυτό να προδικάζει κάτι για το μέλλον, μίας και δεν είναι της παρούσης στιγμής, έχω να πω ότι θα την έχω πάντα στην καρδιά μου. Είναι η Καβάλα ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Τον άνθρωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην καριέρα μου, τον κ.Παπακωνσταντίνου, που με εμπιστεύτηκε ως πρώτο προπονητή, έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ έχω να πω σε όλο το stuff της ομάδας, που ήμασταν μαζί και μοιραζόμασταν τα πάντα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Καβάλας, για το ήθος και τον πολιτισμό που επέδειξε και μακάρι που πάω στο μέλλον να συναντώ ανάλογο κόσμο. Αφήνω τελευταίους τους παίκτες μου, με τους οποίους κάποια στιγμή η σχέση μας είχε ξεφύγει από την τυπική σχέση προπονητή και παίκτη. Ήμουν μακριά από την οικογένεια μου δύο χρόνια και αυτοί είναι η οικογένεια μου. Έζησα μαζί τους μοναδικές στιγμές και μοιραστήκαμε χαρές και λύπες. Ξεκαθαρίζω πως η δική μου διάθεση είναι να μείνω, όμως αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μένα και όπως είπα δεν είναι να το συζητήσουμε αυτή τη χρονική στιγμή. Χρόνο θα έχουμε, θα μείνω άλλο ένα μήνα στην Καβάλα”.

Βασίλης Φραγιάς: “Θα ήθελα να συγχαρώ την Καβάλα και τον Δημήτρη Πρίφτη για την προσπάθεια που έκαναν. Είναι σημαντικό κάθε χρόνο να τερματίζει η Καβάλα στην 6η θέση. Εμείς ζούμε την πιο ιστορική μέρα του Κολοσσού σήμερα, αφού η είσοδος μας στην 4άδα είναι τεράστια επιτυχία. Κάναμε περήφανο τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα. Όταν η Καβάλα κάποια στιγμή έβαλε τα σουτ της, κάτι που περιμέναμε πως κάποια στιγμή θα γίνει, είχαμε την εμπειρία και το χαρακτήρα και τη θέληση να το πάρουμε το παιχνίδι. Μη ξεχνάμε πως σε αυτό το γήπεδο έχασε ο πρωταθλητής Ευρώπης. Εμείς ήμαστε τόσο κουρασμένοι και άδειοι, που ειλικρινά σας λέω, είτε βγούμε από εδώ και πέρα, 3οι ή 4οι δεν έχει καμμία σημασία”.

Χριστόφορος Στεφανίδης: “Τα τελευταία 25 δευτερόλεπτα του αγώνα, όπου όλο το γήπεδο ήταν όρθιο και μας χειροκροτούσε, πιστέψτε με πως ήταν για μας τους παίκτες, αφού το συζητήσαμε μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια, η ανταμοιβή μας, για όλη την κούραση, τον πόνο, την προσπάθεια που κάναμε όλη τη χρονιά. Και εγώ και οι συμπαίκτες μου ανατριχιάσαμε με την ατμόσφαιρα. Ευχαριστούμε από την καρδιά μου, όσους όλη τη χρονιά ήρθαν στην Καλαμίτσα, όσους ήθελαν και δε μπορούσαν για διάφορους λόγους και όλους εσάς που σηκώσατε ένα τείχος γύρω μας όταν ήμασταν ευάλωτοι και σας χρειαζόμασταν. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό κέρδισε άξια, αν και εμείς πιστεύω μία νίκη μπορούσαμε να κάνουμε στη σειρά. Τελειώνουμε τη σεζόν με ψηλά το κεφάλι. Αυτό που έκανε φέτος η ομάδα ήταν φοβερό. Όχι απλά γιατί βγήκαμε 6οι, αλλά για τη συναδελφικότητα και το υπέροχο κλίμα που είχαμε στα αποδυτήρια. Η ομάδα έξυσε το ταβάνι”.

Γιώργος Καλαϊντζής: “Νομίζω ότι ήταν μία άκρως πετυχημένη χρονιά για μας. Για την Καβάλα έχω να ευχηθώ τα καλύτερα για τη νέα σεζόν. Οι δύο αυτές ομάδες έδειξαν πως μπορεί και πρέπει να στηθεί το μπάσκετ. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και όταν η Καβάλα έβαλε τα τρίποντα μας έφτασε, όμως εμείς δείξαμε χαρακτήρα και πόσο πολύ το θέλαμε. Έγινε ωραίο παιχνίδι και δίκαια πιστεύω κάναμε το δύο μηδέν. Τώρα με τον Παναθηναϊκό πιστεύω πως μπορούμε να ήμαστε ένα καλός αντίπαλος για να προετοιμαστεί ενόψει final 4”.

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016
Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Οκτώβριος 03, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments