ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 21 Μαρτίου 2012
  • Views239

Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας κατάφερε, έπειτα από ένα αγωνιστικό διήμερο με καλές συνθήκες ανέμου, να φύγει ως πολυνίκης όμιλος από το περιφερειακό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος αγωνιστικής ιστιοπλοΐας που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης στις 17 και 18 Μαρτίου 2012.

Η ομάδα του ΝΟΚ έφτασε στην Αλεξανδρούπολη την Παρασκευή 16 Μαρτίου έχοντας στις αποσκευές της την θέληση και την πεποίθηση να κάνει το καλύτερο δυνατό και να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία των Optimist. Στην ομάδα συμμετείχαν οι Αντωνιάδης Κίμων, Γερούδης Κώστας, Κεραμιδά Αγλαΐα, Μαρδύρη Ειρήνη, Μαρδύρης Απόστολος, Παρασκευόπουλος Δημήτρης και Πηγαδάς Αλέξανδρος. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Πηγαδάς Βασίλης Έφορος του τμήματος και προπονητής η Ζωγράφου Μαρία. Μετά την πρώτη αγωνιστική ημέρα, άρχισε να φαίνεται η δυναμικότητα της ομάδας με τους αθλητές του ομίλου να πρωταγωνιστούν σε όλες τις κατηγορίες. Η δυναμικότητά της επιβεβαιώθηκε με το τέλος των αγώνων όπου και οι αθλητές του ΝΟΚ σάρωσαν τα κύπελλα και τα μετάλλια με συνολική συγκομιδή τα 8 από τα 15 μετάλλια. Συγκεκριμένα ο Γερούδης Κώστας 1ος γενικής, 1ος στα αγόρια μεγαλύτερα των 11 ετών και του απονεμήθηκε και το επαμειβόμενο κύπελλο που έχει αθλοθετηθεί από το 1991. Ο Μαρδύρης Απόστολος 1ος στους παίδες 2ος γενικής και 2ος στα αγόρια, η Μαρδύρη Ειρήνη 1η στις κορασίδες και 1η στα κορίτσια μεγαλύτερα των 11 ετών και η Κεραμιδά Αγλαΐα 2η στις κορασίδες. Επίσης ο Πηγαδάς Αλέξανδρος κατέλαβε την 5η θέση στους παίδες και Παρασκευόπουλος Δημήτρης την 8η θέση.

Έτσι, όπως σημείωσε στο λόγο του ο Έφορος του Ο.Φ.Θ.Α κος Διδασκάλου, επειδή πίσω από ένα μεγάλο όμιλο βρίσκεται και μία μεγάλη προπονήτρια, απονεμήθηκε στην προπονήτρια Μαρία Ζωγράφου από τον φανερά συγκινημένο κο Διδασκάλου βραβείο για την καλύτερη ομάδα.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν ο ΝΟΚ εκτός από πολυνίκης να στείλει στην πρόκριση για την εθνική ομάδα των optimist τους τρεις από τους πέντε αθλητές που αποτελούν την συμμετοχή της Βορείου Ελλάδος στην πρόκριση της εθνικής ομάδας και συγκεκριμένα τους Γερούδη Κώστα, Μαρδύρη Απόστολο και Μαρδύρη Ειρήνη.

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016
Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Οκτώβριος 03, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments