ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ — 13 Νοεμβρίου 2012
  • Views157

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=-bQBcRHBPZc[/tube]

Ακόμα και αύριο μπορεί να ενεργοποιηθεί η ειδική διαδικτυακή εφαρμογή για το επίδομα κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης στους καταναλωτές που πληρούν τα κριτήρια. Σήμερα, αναμένεται η υπογραφή της σχετικής υπουργικής απόφασης.
Όπως δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης, καταβάλλονται προσπάθειες για να είναι έτοιμη η ηλεκτρονική εφαρμογή.
«Ελπίζουμε από αύριο, Τετάρτη, να ενεργοποιηθεί η η ηλεκτρονική πύλη», είπε.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι εντός της ημέρας θα υπογραφεί η σχετική υπουργική απόφαση και θα ακολουθήσει η λειτουργία της ηλεκτρονικής εφαρμογής για την καταγραφή των δικαιούχων είσπραξης του επιδόματος.

Εισοδηματικά κριτήρια:

Αγαμοι με ετήσιο εισόδημα έως 25.000 ευρώ, έγγαμοι χωρίς παιδιά με ετήσιο εισόδημα 35.000 ευρώ, με 1 παιδί 38.000 ευρώ, με 2 παιδιά 41.000 ευρώ και με 3 παιδιά και άνω ετήσιο εισόδημα 44.000 ευρώ.

Περιουσιακά κριτήρια:

Αγαμοι με ατομική συνολική αντικειμενική αξία ακίνητης περιουσίας έως 150.000 ευρώ και έγγαμοι με συνολική οικογενειακή αντικειμενική αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τον κ. Θεοχάρη, οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν ηλεκτρονική αίτηση μέσω της ιστοσελίδας www.gsis.gr αναγράφοντας τα στοιχεία τους και συγκεκριμένα το ΑΦΜ τους, τον αριθμό παροχής της ΔΕΗ, τη διεύθυνση της κατοικίας και τα τετραγωνικά της κατοικίας.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments