ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 21 Απριλίου 2013
  • Views179

Συνελήφθη στο Πολύκαστρο Κιλκίς διακινητής, 27χρονος υπήκοος ΠΓΔΜ, που διαπιστώθηκε από άντρες του τμήματος συνοριακής φύλαξης ότι βοηθούσε τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες να εισέλθουν εντός της ελληνικής επικράτειας.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, τρεις από τους μη νόμιμους μετανάστες επέδειξαν έγγραφα στα οποία είχε τοποθετηθεί πλαστή σφραγίδα εισόδου.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρονο να κινείται με ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο και σε αστυνομική έρευνα του οχήματος διαπιστώθηκε ότι ο διακινητής είχε επιβιβάσει και μετέφερε τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, με σκοπό να διευκολύνει την είσοδό τους στο εσωτερικό της ελληνικής επικράτειας, έναντι αδιευκρίνιστης χρηματικής αμοιβής.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι μη νόμιμοι μετανάστες εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια από μη νομοθετημένο σημείο της ελληνοσκοπιανής μεθορίου, ενώ κατά τον αστυνομικό έλεγχο τρεις από αυτούς επέδειξαν έγγραφα στα οποία είχε τοποθετηθεί πλαστή σφραγίδα εισόδου. Κατασχέθηκαν το όχημα, η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και τα τρία πλαστά έγγραφα.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments