ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ — 26 Ιουνίου 2012
  • Views205

Ενθουσιασμός, παρατεταμένο θερμό χειροκρότημα, και πολλά μπράβο από το κοινό, για τα άτομα με ειδικές ανάγκες από το Τμήμα του Θεατρικού Εργαστηρίου της Θεάτρου Ανάβασις, που παρουσίασαν την Ειρήνη του Αριστοφάνη,  αλλά και για την Μαρία Καραβία, τη Βένια Πουλή, τη Νένα Ποταμίδου και τη Σταυρούλα Γκουλούση που επιμελήθηκαν την παράσταση.

Γεμάτο το θεατράκι της Θεάτρου Ανάβασις την Κυριακή που μας πέρασε, με πολλούς μικρούς και μεγάλους από τους θεατές, να κάθονται ακόμα και σε μαξιλαράκια στο πάτωμα, για να παρακολουθήσουν αυτήν την όμορφη παράσταση με το έργο του Αριστοφάνη ΕΙΡΗΝΗ, σε διασκευή για παιδιά από τον Δημήτρη Ποταμίτη, με μουσική του Γιάννη Ζουγανέλη. Ήταν τόσος ο ενθουσιασμός όλων, που με το επίμονο χειροκρότημά τους, ανάγκασαν τους ηθοποιούς μετά από ένα μικρό διάλειμμα να επαναλάβουν ολόκληρη την παράσταση, που παρακολούθησε και ο Δήμαρχος κ. Κ. Σιμιτσής με τη σύζυγό του και την αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Βαβαλέσκου. Ανάμεσα στο κοινό, εκτός από τους συγγενείς και φίλους των ηθοποιών, υπήρχαν και γονείς που έφεραν τα παιδιά τους δείχνοντάς τους έτσι τον δρόμο της κοινωνικής και ανθρώπινης ευαισθησίας, αλλά και υπάλληλοι ή νέα παιδιά που το αντικείμενο της εργασίας τους  ή των σπουδών τους είναι για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ένα μεγάλο μπράβο στους ηθοποιούς για τον αυθορμητισμό και το ταλέντο τους,   ένα μπράβο στους  εκπαιδευτές του Θεατρικού Εργαστηρίου  της Θεάτρου Ανάβασις, που  με τόση φροντίδα και αγάπη κατάφεραν να φέρουν αυτό το αποτέλεσμα, τους Ροταριανούς Ομίλους, Κεντρικής, Δυτικής Καβάλας και Νεάπολις για τη χορηγία του προγράμματος θεατρική παιδεία που παρακολούθησαν  οι ηθοποιοί της παράστασης, και την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας που συνέβαλε για την υλοποίηση της παράστασης.

Η παράσταση θα επαναληφθεί με την έναρξη του Θεατρικού Εργαστηρίου μετά το Σεπτέμβριο, και πάλι στο Θεατρικό Εργαστήρι στη Λεωνάτου 8.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments