ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ — 09 Φεβρουαρίου 2012
  • Views162

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=6yId8Owb6-A[/tube]

Η θερμοκρασία σε αρκετές περιοχές της Βουλγαρίας έπεσε στους -10 ως -20 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα να σταματήσει το λιώσιμο του χιονιού και να πέσει η στάθμη των ποταμών που είχαν «φουσκώσει» τα τελευταία 24ωρα.

στον νομό Έβρου τώρα.. φτάνει για να δει από κοντά τις καταστροφές που έχουν προξενήσει οι πλημμύρες και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Οικονομίδης

στον νομό Ροδόπης για την Πέμπτη, 1η Μαρτίου, μετατέθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 24η Agrotica 2012, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, στην οποία συμμετείχε με κεντρικό περίπτερο η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης,

Στην Θάσο την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου ξεκινά και θα διαρκέσει για 10 ημέρες η κατάθεση των αιτήσεων για την πρόσληψη ανέργων στο πρόγραμμα Κοινωνικής Εργασίας του Δήμου Θάσου.

Και τέλος «Πάγωμα» των ενοικίων δημοτικών ακινήτων για το 2012, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο καβάλας

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments