ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ — 27 Φεβρουαρίου 2012
  • Views155

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=vnyM-lC3AAk[/tube]

Ένα μήνυμα αισιοδοξίας για μια μικρή ανάπαυλα από τα προβλήματα και τις δραματικές εξελίξεις στη χώρα, αποτελεί το Ξανθιώτικο Καρναβάλι. Η συναυλία της Ελεονόρας Ζουγανέλλη συγκέντρωσε το νεανικό κοινό του Σαββάτου αλλά και αρκετό άλλο κόσμο.

Ένα μικρό σοκ περίμενε την Εμινέ Γεσήρ, τη βασίλισα του Ξανθιώτικου καρναβαλιού στο ραντεβού που είχε δώσει με τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Τσεγγελίδη, καθώς ο γνωστός για τις πρωτοτυπίες του, Αντιδήμαρχος, είχε προετοιμάσει 5 φρουρούς με ακριβή αντίγραφα βυζαντινών στρατιωτικών στολών.

Η δωρεάν μεταφορά των μαθητών του Νομού Δράμας θα συνεχιστεί κανονικά από τα ΚΤΕΛ. Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρεία του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Γιάννη Ξανθόπουλου

Ένα νέο πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι” έρχεται από το νέο έτος καθώς το προηγούμενο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα θα αντικατασταθεί από μια μόνιμη δομή παροχής της υπηρεσίας στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε στον εφαρμοστικό νόμο για την Υγεία ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Νομού Δράμας του Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Τ.Ε.Ε. με Ομάδα Εργασίας που έχει συστήσει, διεξάγει έρευνα με θέμα: «Διερεύνηση της δυνατότητας δημιουργίας δικτύου ποδηλατοδρόμων στην πόλη της Δράμας». Σκοπός της δράσης είναι η διερεύνηση της δημιουργίας ενός δικτύου ποδηλάτου μέσα στον αστικό ιστό παρέχοντας συνθήκες μέγιστης οδικής ασφάλειας και βιώσιμης κινητικότητας.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments